Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде бихте вложили 30 000 Евро?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Къде бихте вложили 30 000 Евро?

30 евро спестени са нещо много важно за един мъж на средна възраст..

Като повечето от нас.. И целта на темата /доколкото разбирам /, е как да работят, да се увеличат а не да се "потрошат" за фоерверки!

Може и да бъркам, ако съм на грешен път свирнете и да се отдадем на ракиени казани , чорапи и т.н....

Там е лесно!

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
      Деца нямаш ли?
      Имам, защо?

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение

Като повечето от нас.. И целта на темата /доколкото разбирам /, е как да работят, да се увеличат а не да се "потрошат" за фоерверки!

Може и да бъркам, ако съм на грешен път свирнете и да се отдадем на ракиени казани , чорапи и т.н....

Там е лесно!
        Абсолютно си прав, точно за това иде реч.

Коментар

[QUOTE=mitko punev;1556455]Къде бихте вложили, ако имате свободни 30 000 Евро?

Извинявам се ако съм те разбрал грешно но, за мен свободни са тези пари които не ти трябват за нещо конкретно.
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
            Имам, защо?
            Изхарчи ги за добро образование, като наблегнеш на нещата, които им идват отвътре

Коментар

Там е лесно!
              Противоречиш си , хем да работят , а също и да се увеличават еврата , а даваш съвет-стискай ги , нема логика ...

Иначе ракиените казани могат да бъдат с ректификационни колони и кеш...

Коментар

[QUOTE=jaxan;1556682]
                Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
                Къде бихте вложили, ако имате свободни 30 000 Евро?

Извинявам се ако съм те разбрал грешно но, за мен свободни са тези пари които не ти трябват за нещо конкретно.
                Дай боже всеки му да си е направил всичките екстри в живота и да има една такава сума, която се чуди какво да я прави

Е при мен случая не е такъв.

Коментар

Е то и при мене е така.Само споделям какво бих направил ако ги имам
                  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Зависи Какъв си къде си какво сиСложно е .До къде си стигнал до момента ако изобщо вървиш нанякъде или те носи течението.

Аз бих си купил сто овчици трактор с балировачка бих си постегнал сградите и вдигнал още няколко навеса.И след ен брой години ше си ги изкарваш евроците та чудо.Но моя е трудния начинтолкова ми е акълаНе става за далавери дай му хамалогия

Има мнооого хлеб в селското стопанство и производството на храни много.Трябва малко да разбираш и да ти иде отръки

Седя вчера пия бира и гледам пред мене една огромна долина обрасла с трева.Тревата е безплатна а се превръща лесно в месо и млеко които от ден на ден си вдигат цената тях не ги лови инфлация и без тях не може.Може и без гараж за колата може и без кола ама без мамбо не може и то всеки ден всеки Божи ден
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                      Е то и при мене е така.Само споделям какво бих направил ако ги имам
                      Парите ги имам, просто искам да ги увелича, за да си направя екстрите

Аз точно това искам, да споделяте, в разговора се ражда истината!

Относно образованието на детето ми, за това съм отделил средства, а и детенце въпреки че е още малка, мисля че има някаква насока, поне за сега.
                      Благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                        Зависи Какъв си къде си какво сиСложно е .До къде си стигнал до момента ако изобщо вървиш нанякъде или те носи течението.

Аз бих си купил сто овчици трактор с балировачка бих си постегнал сградите и вдигнал още няколко навеса.И след ен брой години ше си ги изкарваш евроците та чудо.Но моя е трудния начинтолкова ми е акълаНе става за далавери дай му хамалогия

Има мнооого хлеб в селското стопанство и производството на храни много.Трябва малко да разбираш и да ти иде отръки

Седя вчера пия бира и гледам пред мене една огромна долина обрасла с трева.Тревата е безплатна а се превръща лесно в месо и млеко които от ден на ден си вдигат цената тях не ги лови инфлация и без тях не може.Може и без гараж за колата може и без кола ама без мамбо не може и то всеки ден всеки Божи ден
                        Нищо не разбирам от земеделие и животновъдство, но свалям шапка на хората занимаващи се с това.
                        А и аз съм градско чедо , търся лесния начин

Коментар

Чувал си за "клин, клин избива"..

Идва оттам, че един заклещен финансов клин, се вади, като се забие друг до него...

В смисъл, сега пари се вадят като удряш "болното" ! Ама тази работа е малко гадничка и натоварваща, ако си по-чувствителен..

Други успешни инвестиции в момента не съществуват, а всички проекти са както ти казах днес на кафето - проект "Харчи пари!"

Поздрави!

Коментар

Злато?

Коментар

Ако знаех добър (лесен, сигурен...) вариант, щях да намеря 30К Евро и да го приложа, ама НЕ знам!
                              Но ако поразсъждаваме логично, кой е най-печелившият бизнес в момента? - Фармацефтиката! Твърдят, че е изпреварила Наркотиците и Оръжията Взети Заедно, при това е Напълно Легална! Та Инвестирай в Хранителни Добавки (Не в Лекарства!) Билкови прахчета, дето поне не вредя, но с малка инвестиция в "Лекари" (които да ги предлагат - съветват) и реклама, ще изкараш много пари - защото всички Перманентно са болни от какво ли не, а за "здраве" човек дава и последните си пари...

Преди години имаше секти - също страхотен Бизнес, но вродената ми Глупост (Доброта, почтенност?) ме възпря и изпуснах момента, а сега мога само да давам акъл (жалко, че никой не го иска).

П.С.
                              Предупреждение!!! Няма незаета ниша! И колкото е по-сладака тя, толкова по-ревностно се Пази. Та внимавай

Коментар

Чувал си за "клин, клин избива"..

Идва оттам, че един заклещен финансов клин, се вади, като се забие друг до него...

В смисъл, сега пари се вадят като удряш "болното" ! Ама тази работа е малко гадничка и натоварваща, ако си по-чувствителен..

Други успешни инвестиции в момента не съществуват, а всички проекти са както ти казах днес на кафето - проект "Харчи пари!"

Поздрави!
                                ... кажи го с думи прости - лихвар...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X