Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде бихте вложили 30 000 Евро?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде бихте вложили 30 000 Евро?

Къде бихте вложили, ако имате свободни 30 000 Евро?

Не са малко пари, но всъшност не са и много, за започване на бизнес или да се вложат например в недвижим имот.

Какво бихте направили с тези пари в това време на криза?

От: Къде бихте вложили 30 000 Евро?

Земя.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Митко, тези 30 евра, ако са в кеш, след 6 месеца ще имат силата на 40,а след година - на 60!

В момента КЕШ - а е по-силен и от тока!

Печеливша инвестиция в пустиня няма! Но гаранция, че в ще изсипеш водата в пясъка, ако ги пипнеш!

Коментар

Интересно, тенденцията е постоянно повишаване на стандарта, по-високи заплати, а от там съответно и цените стават по-високи.
        Ако един имот днес струва 5лв., заради псевдокризата, то след 6 месеца същия ще струва 7лв. и след година 10 лв.
        Тогава как тези 30 евра ще имат силата на 40 или на 60 след година например?
        Поздрави

Коментар

...една малка част от тях в самолетен билет!
          HUSGVARNA 630 SMR
          PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Аз бих ги вложил в Банка с прилична лихва. Това прави само от лихвите по 1000 лева месечно Плюс 350 лева пенсия - с нея плащам всички сметки и остават 100 лева. Парите на жена ми не ги знам и не ме интересуват. Купувам на изплащане приличен кемпер и - Чао,Бургас! -Чао, България!
            Както казва Омар Хайям - изпийте , изяще и похарчете всичко на тази земя. Със себе си вземете само спомените....

Коментар

С това допълнение че трябва да ги диверсифицира в различни валути.
              LZ(единица) Лима Жоро Жоро
              2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                ...една малка част от тях в самолетен билет!
                Одобрявам +1

Коментар

Предпочитам да си живея в дупката в която съм свикнал, билет ще си взема, но двупосочен.

Интересува ме инвестиция-да или не, ако е да-къде, ако е не-защо.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                    Митко, тези 30 евра, ако са в кеш, след 6 месеца ще имат силата на 40,а след година - на 60!

В момента КЕШ - а е по-силен и от тока!

Печеливша инвестиция в пустиня няма! Но гаранция, че в ще изсипеш водата в пясъка, ако ги пипнеш!
                    Послушай го.Този път Волк ти е казал повече от истината....
                    Успей да ги запазиш...от държавата и от изкушения на самият себе си...

Живота поскъпвал.....Вярно, но само за кунсумативите....
                    Автоматично това води до тотално бъдещо обезценяване на значимите неща нуждаещи се от грижи и поддръжка...
                    ....всичко в бъдеще ще е в тежест......виж данъците накъде отиват....

Дебнеш и чакаш....колкото си по търпелив, толкова повече възможности ще имаш.....
                    защото многото изпаднали и закъсали хора, ще са готови на всякакви компромиси за глътката живителен КЕШ, който можеш да им дадеш...
                    Тогава ТИ определяш условията!
                    СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                      Аз бих ги вложил в Банка с прилична лихва. Това прави само от лихвите по 1000 лева месечно Плюс 350 лева пенсия - с нея плащам всички сметки и остават 100 лева. Парите на жена ми не ги знам и не ме интересуват. Купувам на изплащане приличен кемпер и - Чао,Бургас! -Чао, България!
                      Както казва Омар Хайям - изпийте , изяще и похарчете всичко на тази земя. Със себе си вземете само спомените....
                      Монка,ами ако до тогава приемете закона ,който е напуснал България - никакво връщане обратно?

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
                        Дебнеш и чакаш....колкото си по търпелив, толкова повече възможности ще имаш.....
                        защото многото изпаднали и закъсали хора, ще са готови на всякакви компромиси за глътката живителен КЕШ, който можеш да им дадеш...
                        Тогава ТИ определяш условията!
                        В такива времена, с тези пари може да направиш състояние.
                        Има значение единственно, колко бързо можеш да ги превърнеш отново в КЕШ!

Защото ако ги инвестираш в палто от норки, на закъсала бизнес дама, ще имаш нищо повече от топла дреха за зимата..

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                          В такива времена, с тези пари може да направиш състояние.
                          Има значение единственно, колко бързо можеш да ги превърнеш отново в КЕШ!

Защото ако ги инвестираш в палто от норки, на закъсала бизнес дама, ще имаш нищо повече от топла дреха за зимата..
                          Ти ми говориш за кунсумативи..., не за активи....

Инвестирай винаги половината, от онова което си предвидил....Винаги има изненади...
                          Струва си да предвидиш първо реализацията....на кого и какво....къде ще е възможно да реализираш...
                          Използвай ума си....и се възползвай от мързела на хората с възможностти, те са единствените ти възможни клиенти...
                          Не се оставяй неподготвен.....трябва ти постоянно да изучаваш онова и онези с които се захващаш...
                          Без да си по-подготвен информативно...си загубен предварително...

Инвестициите са в дълготрайни материални активи....или ноухау - готов бизнес за производство на нужни консумативи за потребление..
                          ...преоритети......храна, здраве...земя с переспектива, мислиш кое е насъщно необходимо за мнозина, без което немогат....

Днес и сега....не се изправяй гордо и не скачай....ще те обезглавят...Снижаване и кротко ослушване...Акулите ще кържат известно време, и когато нямат кого да погълнат...просто ще сменят територята....щото в тази няма да има интерес и нещо за ядене...

Да черпиш...след време.
                          СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Ще си купя още една кола като моята, старата, ама кабриолет. Както и още една такава, ама по-голяма, 6-цилиндрова. Това са нещата, които искам. Просто ги обичам тези возила, истинска болест! Иначе не мога да си ги позволя, но ако споменатата сума ми падне от небето, накуп, наготово, това ще направя! Разбира се, за целта няма да отиде всичко. Останалата част ще е за части и поправки.
                            Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Ако приоритетът е сигурност и бърза ликвидност в бъдеще, купи няколко гаража и ги отдавай под наем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X