Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ден да покажеш без да се срамуваш това което си

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ден да покажеш без да се срамуваш това което си

Всеки е свободен да прави каквото си иска и всеки е в правото си да се дразни. Човещинка какво да правиш.
    Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Коментар

Тя, vivee е агент-провокатор на Мосад. Знае, че обичаме да се перчим като петли на бунище и само ни пали фитилите
      Апропо, на снимките има хубави какички, на другата паплач не и обръщам внимание.
      Днес в някакъв вестник ми се мярна, че и в София ще се насладите скоро на такова събитие, май...?

Коментар

хубавите са не какички а мъже кои са се направили на жени

Коментар

Vivee, как реагираха на този парад, ортодоксалните еврей?
          There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
          No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
            Vivee, как реагираха на този парад, ортодоксалните еврей?

Побесняха,но тук е демокрация
            http://www.youtube.com/watch?v=PUdqLLIaLaI

Коментар

Такива отвратителни неща трябва да се забранят със закон, а педалите да се затварят в лудница! Това си е психично заболяване, кой каквото ще да казва.

П.П. Забравих да допълня-саморазправата с такива трябва да се толерира...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Такива отвратителни неща трябва да се забранят със закон, а педалите да се затварят в лудница! Това си е психично заболяване, кой каквото ще да казва.

П.П. Забравих да допълня-саморазправата с такива трябва да се толерира...
                Ако си слаб така ли би заклеймил дебелите? А ако си дебел - слабите?А сакатите? А глупавите? А умните?А творците?А вегетарианците?А можещите? А неможещите?А раковоболните?А....... ?
                „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Седя си в ,,Green park,, в Лондон и храня катериците. На пейката срещу мен две педерастчета се скъсаха от целувки и бъркане по дупките. На метри от тях англичанин-пенсионер храни гълъбите и пие бира. Идва полицая и познайте ? Глоба 20 лири на дядката,защото дава лош пример на децата в парка и нарушава заповед на общината да не се консумира алкохол на общественно място. А каква ще е сексуалната ориентация на детенцето на Елтън Джон и съпруга и ?

Коментар

Ами аз съм си дебел-110 кила съм. Да си видял някъде да се изказвам срещу слабите?
                    В момента съм леко сакат-не мога да си ползвам единия пръст (временно де, докато зарастне раната)-да започна да плюя по здравите ли? Освен това малкият ми син получава инвалидна пенсия, нещо?..
                    За глупав-глупавичък съм, но искам да съм умен. Да си видял да хуля умните?
                    И така нататък по списъка...

Но педализма е нещо отвратително, и няма място за парадиране с него. Кой където иска там да си завира разни неща, но да парадират с обратността си-това е нагло. И не бива да се допуска.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                      Седя си в ,,Green park,, в Лондон и храня катериците. На пейката срещу мен две педерастчета се скъсаха от целувки и бъркане по дупките. На метри от тях англичанин-пенсионер храни гълъбите и пие бира. Идва полицая и познайте ? Глоба 20 лири на дядката,защото дава лош пример на децата в парка и нарушава заповед на общината да не се консумира алкохол на общественно място. А каква ще е сексуалната ориентация на детенцето на Елтън Джон и съпруга и ?
                      Да знаеш че тоя полицай е бил от тайната гей дружинка в полицията
                      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                        Да знаеш че тоя полицай е бил от тайната гей дружинка в полицията
                        Незнаеш колко си прав. В замунда да речем има педал-модератори, които баннват всеки които си каже мнението /даже и да не псува/. Трябва да го направят криминално деяние и да ги съдят по бързата процедура - 3 до 5 според зависи степента на педализъм и продължителността на практикуване!

Коментар

a аз си мислех,че поне в Израел няма пе..раси.

Коментар

Леле, колко сте лоши

Обаче и аз нещо се дразня от паради. Добре де, сбъркан си - твоя си работа. Ама що трябва да ми се качваш на главата? Било с демонстрации по улиците, било с постоянното натрапване по филми, телевизия и не знам още какво...
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                              Хах, що? Хомосексуализмът има древни корени, може би още от времето на Адам и Ева, както и сексът с животни(да се разбира домашни животни, все пак малко трудно би било да го правиш с пещерен лъв).

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                                Навсякъде има такива.... Не е лошо да го показват по умерен начин - ако не си "заинтересован" просто ги игнорираш... Лошото е ако си "гей под прикритие" или "гей ултрас"... В първия случай лесно може да се окажеш в неподходяща компания на неподходящо място... Вторите просто дразнят....
                                Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X