Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ден да покажеш без да се срамуваш това което си

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ден да покажеш без да се срамуваш това което си

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Хах, що? Хомосексуализмът има древни корени, може би още от времето на Адам и Ева, както и сексът с животни(да се разбира домашни животни, все пак малко трудно би било да го правиш с пещерен лъв).
    Ти с него- да, но той с тебе.... Друг въпросът известни ли са на науката хомосексуални наклонности у пещерните лъвове и, по-конкретно, проявяват ли ги спрямо хомосапиенс?...
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
      a аз си мислех,че поне в Израел няма пе..раси.
      Сега сериозно. Да вземем например Древна Елада, където този вид отношения са били приемани за нещо нормално. Ярък пример- о. Лесбос и А. Македонски, като последният по исторически данни си е бил откровен п...л. За древният рим-цял роман, ако не и многотомник може да се изпише- справка Содом и Гомор и т.н. В Израел що да няма гейове след като си е комшия с арабите, а там "мъже" разхождащи се хванати нежно за ръчичка бол. Интересно беше обяснението което дават местните. Понеже там за да се ожениш ти трябва определен финансов ресурс а много от мъжете го нямали, та затова така. Другото интересно обаснение е че има религиозни секти на които им е забранен контакта с жени, но пък никъде не пишело за такава забрана с мъже. Та така...
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
        Ти с него- да, но той с тебе.... Друг въпросът известни ли са на науката хомосексуални наклонности у пещерните лъвове и, по-конкретно, проявяват ли ги спрямо хомосапиенс?...
        За съжаление хомосексуални наклонности към сапиенсите не са документирани. За разлика от гастрономичните такива. Които обаче за разлика от сексуалните са били двупосочни. И така да си дойдем до извода, а той е че пещерните хора и саблезъби карнивони са поддържали предимно хранително-вкусови отношения отколкото хомосексуални.

Коментар

Хомо сапиенс взема 3-то място между бозайниците с около 10% хомосексуални индивиди, пред него са конете и кучетата.

Това винаги е били така и винаги ще бъде така. Е и какво като детето ти види (обръщението е примерно) двама мъже да се целуват ?
          Мислиш че има "опастност" да му хареса ако не му е вродено?! Няма шанс!
          Това не е кауза за да си За или Против, това е природен механизъм и присъства в почти всички видове.
          Друг въпрос е че Комунизма го е присъединил към педофилите и изнасилвачите.

Я се поогледайте за проблемите около вас, за кои от тях са виновни хомосексуалистите? Не трябва ли да се обърне вниманието към друга, костюмирана група..

Гей парада ми е най малкия проблем, лично по ме дразни че още съществува измислената държава в която се е състоял.

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
            Я се поогледайте за проблемите около вас, за кои от тях са виновни хомосексуалистите? Не трябва ли да се обърне вниманието към друга, костюмирана група..
            Всички политици са обратни. Обратните са виновни. Виновните да бъдат наказани.

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
              Побесняха,но тук е демокрация
              http://www.youtube.com/watch?v=PUdqLLIaLaI
              Не ви е много добре и там май :-)? Намате си скинхедс, кукуклуксклан и Атака да ги попребият лееекинко та да не тровят нервите на старците!

Вивее прави впечатление че ти живо се интересуваш от тематиката. Да не останат излъгани толкова замечтани форумисти като те видят на живо?
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                Хомо сапиенс взема 3-то място между бозайниците с около 10% хомосексуални индивиди, пред него са конете и кучетата.

Това винаги е били така и винаги ще бъде така. Е и какво като детето ти види (обръщението е примерно) двама мъже да се целуват ?
                Мислиш че има "опастност" да му хареса ако не му е вродено?! Няма шанс!
                Това не е кауза за да си За или Против, това е природен механизъм и присъства в почти всички видове.
                Друг въпрос е че Комунизма го е присъединил към педофилите и изнасилвачите.

...
                За някои може би наистина да е така, но за повечето не е вродено, а придобито именно от "културата" на обществото, което ни заобикаля. И тези паради са една от многото причини за това. Мисля, че съм писал някога по тази тема- в моя град имаше само няколко "педала". Имало 1-2 задължително заселени от Сф. Те бяха двигател на педерастията в града. Но въпреки това от 40 000 жители град педалите бяха много, много по-малко от 1 %.
                Преди години влизам в дискотека в града и сядам на бара. 3-ма тиинове здраво се мляскат и се опипват. Моят познат с който сме заедно /по-млад от мен/ вече сложил няколко питиета има голямото желание да ги ступа. Уговарям го да не прави това. А барманката обяснява, че тези мини педалчета са жигола и демонстрират това, за да си търсят клиенти... Бизнеса им бил такъв от млади години...какво да правиш. Исместихме се от другата страна на кръглия бар, да не ни смущават пиенето...
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                  Вивее прави впечатление че ти живо се интересуваш от тематиката. Да не останат излъгани толкова замечтани форумисти като те видят на живо?
                  За сведение на колегите-днес имах видеочат с вивето. С помощта на майка и(преводач) си поговорихме, и мога да кажа, че тя е съвсем истинско момиче, от плът и кръв. Нали виждате аватара и? Е, на живо е същата. Има и хубава сестра, много си приличат.
                  Това достатъчно ли е за да повярвате, че не е блъф?

По темата-откъде ли произлиза лафа "Изчезни със скоростта на бит педераст"?
                  Явно тези много бързо бягат, ама защо ли...
                  И кой пък ще ги бие, и защо...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Дана интернейшинъл-това беше за мен досега "другата" страна на Израел.Не съм предполагал,че там може да се допусне подобен "парад".Явно тази тема ще се окаже дългоочаквана "трибуна" за някой.
                    Питам,ако е в България:
                    Какво се показва на този парад,по какъв повод ще се прави,какви са целите му?И от кой се финансира?Кой плаща охрана,костюми,консумативи,храна ,напитки и защо?
                    А ние поканени ли сме?Като какви сме поканени?
                    Иначе полезна информация-явно в Израел напрежението е понамаляло с времето.
                    Ако съм оспамил темата,моля авторът и да ме извини.
                    Последно редактирано от ufijdork; 15-06-11, 22:42. Причина: печатни грешки
                    Без триене няма движение !

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      За сведение на колегите-днес имах видеочат с вивето. С помощта на майка и(преводач) си поговорихме, и мога да кажа, че тя е съвсем истинско момиче, от плът и кръв. Нали виждате аватара и? Е, на живо е същата. Има и хубава сестра, много си приличат.
                      Това достатъчно ли е за да повярвате, че не е блъф?
                      Ех бачо Кольоооо...... Че и Скайп и взел, че и видео гледал А в една скорошна тема се бяхме подплашили, че ще ни превземат, като ни изкупят земите. С такива юнаци като теб и на баир лозе няма да видят. Евалата!
                      JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Ъъъ, тоо... Инициативата не беше моя...
                        За мой срам...
                        Но вивето си е пич, изненада ме много приятно.

Коментар

Еееех, и аз чакам да ме изненада, ама след теб нямам шанс
                          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Е, аз нямам вина за това...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Ъъъ, тоо... Инициативата не беше моя...
                              За мой срам...
                              Но вивето си е пич, изненада ме много приятно.
                              То дето са те намерили случайно в скайпа, иди-ела, ама подчертаното в контекста на темата, ...

Коментар

Ееее, де... Ти не си ли чувал да казваме за някоя дама, че е пич? В смисъл, че е точна, непревзета, разбрана, изобщо човек на място.

А бе сигурен съм, че си разбрал за какво става дума, ама дърти пезевенк...

А може би намекваш, че аз си падам по пичове?

Избери си оръжие...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X