Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Без да дочакам позволението на Тихомир и Макс -

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Без да дочакам позволението на Тихомир и Макс -

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
    Ако бяхме в кръчма, щях да извадя пищольо и да думна два пъти у тавана!

Симеон се цепи като пубертет и си позволява просташки намеци на уважаван модератор, той пък го обявява за дементен!

Цирк! Сега вече осъзнавам, че освен танцьори в дискотеките, трябва да има и няколко леко натопорчени, напомпани "помолители" за ред...

Ако ме питате, Симеон трябва да бъде оставен да си пее песните, но каже ли нещо неуважително към някой, да му се изтрива тази част от изказването немедленно и без обяснения..
    Само да се изтрива ли? А ако друг го каже да си понася последствията? Не става така, нали всички уж сме равни? Или какво, за да му върна трябваше да му обидя бабичката ли? Няма как да стане. Поне не и от мен. Горе писах за взаимното уважение ама май нямаше смисъл. Човек може да се разбере само с хора, които искат да го разберат.

П.П. Не мисли, че ми е особено приятно да участвам в тази дискусия. Но цял живот никога не съм оставил някой да ме обижда без реципрочен отговор. Няма начин и причина това тепърва да се промени.

П.П.2 На всички останали се извинявам за причиненото неудобство.

Коментар

Симеон се цепи като пубертет и си позволява просташки намеци на уважаван модератор, той пък го обявява за дементен!

Цирк! Сега вече осъзнавам, че освен танцьори в дискотеките, трябва да има и няколко леко натопорчени, напомпани "помолители" за ред...

Ако ме питате, Симеон трябва да бъде оставен да си пее песните, но каже ли нещо неуважително към някой, да му се изтрива тази част от изказването немедленно и без обяснения..

Щом има слушатели, нека пее, ама да не плюе..
      Почти съм паднал, с теб сме на една маса и си наливаме едно и също.
      Наздраве.
      п.п. продължението - според режисьора на темата, направи достатъчно да играе главната роля в собствения си филм.

Коментар

Чудя му се на акъла?

Вместо да си разказва кротко историите, като дядо, заобиколен от дечурлига, къде забавен, къде интересен, се орезилва с елементарни изцепки!

Симеоне, Тихомир правилно те е насочил, ама не го чуваш!

Взаимното уважение ще те издигне в очите на другите /поне тук/!

Обратното ти гарантира сниходително и съжалително отношение... Независимо колко са ти интересни приказките...

Коментар

Пуцай, кумееее!
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

-Баджа-зидано огнище в помещение
            -Огрипка- желязо с което се остъргва копанята/коритото на прасето примерно/,от засъхналата "манджа" и се дава на пилците.Нищо не се е хвърляло тогава.
            -Ангъш- ритла на кола
            -Ръжанка и Чекел не зная какво е.

Ползвах помощ и от :Речник на редки,остарели и диалектни думи --> http://treasures.zonebg.com/dict.htm
            Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
            ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Много увлекателно. Бай Симеоне, да те помоля да пишеш в скоби до непознатите нам слова други думички на които знаем значението и да не се е*ваш с мод.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Volk, не е ли време да подадеш молба за модератор?
                За Симеон, като за Симеон. Мисля, вие започнахте и трябваше да очаквате реакцията. Това че прави правописни грешки не означава, че не може да коригира другите. Но вие решихте, че ви изпадна удобен случай да си върнете. Ами, сърбайте...
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                  Volk, не е ли време да подадеш молба за модератор?
                  За Симеон, като за Симеон. Мисля, вие започнахте и трябваше да очаквате реакцията. Това че прави правописни грешки не означава, че не може да коригира другите. Но вие решихте, че ви изпадна удобен случай да си върнете. Ами, сърбайте...
                  Когато пак си прочетеш написаното и кацнеш на тази планета, кажи нещо смислено.
                  Мисля не е подходящ вариант, да отидеш до някого подпръцквайки и да му кажеш пръдл@о, а?
                  Да си върна какво, толеранса до ден днешен, понеже ти доста работи не виждаш, няма и как?

п.п.какво да сърбаме, че не разбрах, пък и днес ми е ден да съм тъп?

Коментар

Не е ли време да млъкнете?

Стига вече, разбра се какво - що, колко трябва да се ровичкате в дребни заяждания?

Тук ни събира интересната информация! Ако някой си мисли, че персоната му е много интересна - бърка!

П.С. Жалко че не сме в кръчма, да издумкам един пълнител в тавана!

Коментар

Не е ли време да млъкнете?

Стига вече, разбра се какво - що, колко трябва да се ровичкате в дребни заяждания?

Тук ни събира интересната информация! Ако някой си мисли, че персоната му е много интересна - бърка!
                      П.С. Жалко че не сме в кръчма, да издумкам един пълнител в тавана!
                      Прав си, визирайки факта, че мемоарестия пусна втора серия, но тук не пожела да се появи, явно е разчитал, че глупостите му за пореден път ще минат с мълчание или само с малко сарказъм.
                      Е да, ама Петко Бочаров.

Коментар

Прости моето откровение, но ти не ставаш за модератор!

Нищо лично, просто не те бива за тази работа...

Иначе съм убеден, че си свестен човек!

Модератор е този, чието мнение се възприема сериозно и от двете спорещи страни !

Заемеш ли лична позиция - губиш уважението на останалите!

Коментар

Признавам! Днес имаш и добри попадения.
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Прости моето откровение, но ти не ставаш за модератор!

Нищо лично, просто не те бива за тази работа...

Иначе съм убеден, че си свестен човек!

Модератор е този, чието мнение се възприема сериозно и от двете спорещи страни !

Без лична позиция и мнение не ставаш за модератор, понеже трябва да вземаш персонални решения.
                            Остава да удариш още един пълнител в тавана, че модераторите са рожби на "Параграф 22".

Така бива ли, явно след снощните целувки с Гоблин ти е присладняло в устата...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Без лична позиция и мнение не ставаш за модератор, понеже трябва да вземаш персонални решения.
                              Остава да удариш още един пълнител в тавана, че модераторите са рожби на "Параграф 22".

Така бива ли, явно след снощните целувки с Гоблин ти е присладняло в устата...
                              Не..

Просто мисля да ви вкарам в час от името на синдиката на форума! Нищо лично!

Всичко е за доброто на форума!

Мир и взаимно уважение!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                .......... че модераторите са рожби на "Параграф 22"...
                                Бившите такива също. Майор Майор забавлява четящите но останалите персонажи от пиесата му се нервят щото казал за сетрите им.............
                                Е айде сега, нали е само измислен герой а на такива требе да се прощава....
                                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X