Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дънки, джинси. Поли, панталони.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дънки, джинси. Поли, панталони.

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
    В ония времена беше немислимо да носиш прозрачна пола, без плътна фуста отдолу.....
    Това е заради глобалното затопляне.
    Ето и последствията от него:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:positive-proof-global-warming-underwear.jpg
Прегледи:1
Размер:23.2 КБ
ID:5283161
    О899 2б2 1З2

Коментар

Жоро, нещо ти е непълна информацията. Стига едва до 90 година. Преди няколко годиниси направих експеримент-попитах една дама какво има скрито в шепата ми. Тя гледа оттук, оттам, но не позна. Като си отворих ръката отвътре се показаха прашките и. Не ми говори няколко дни...

Спомних си това:
      "Едно време за да видиш дупето на жената трябва да и свалиш гащите. А сега ако искаш да и видиш гащите-трябва да и разтвориш дупето"
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        .... Преди няколко годиниси направих експеримент-попитах една дама какво има скрито в шепата ми. Тя гледа оттук, оттам, но не позна. Като си отворих ръката отвътре се показаха прашките и. Не ми говори няколко дни...

...."

Брех ! Абе приятелю , надявам се жена ти да не чете тук ! ... а ако все пак стане ( Пу! Пу! ) въпрос , обяснявай , че си тренирал фокус . Номера с експеримента не минава , мене слушай !
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ти ми ела, тогава ще ти кажа за какво става въпрос...

П.С. Шепата ми е напълно нормална...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
            ..........................................................................................
            Приятелю, и в PRETOR-ия да ме засилиш, пак ще се върна. !8 часа свободно време, два компютъра, непреминаващо любопитство - ето няма да се чудиш. И ти ще си същият на 76. Обещавам ти....
            То първо трябва да ги доживея ... Пък с тез тесни гащи, знае ли човек .
            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
            LZ1YBB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X