Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Басове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Басове

Я, на какво се натъкнах :
    Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
    ... Та, не го виждам туй бъдещо метро до Горна баня... в много далечното бъдеще е негде...
    Първоначално публикуван от Danika
    Хайде на бас!
    Според официалния сайт, пускът ще бъде през 2018 год. Парите са европейски, но изпълнението ще си е наше, та....Ако съм жива през 2020 год. и загубя баса, предлагам да те черпя, каквото пожелаеш и където пожелаеш (в рамките на София). Ако спечеля - ще ми купиш парфюм по мой избор.
    Добре Избирам почерпка в най-хубавата пернишка кръчма, според преобладаващото обществено мнение през 2020 г. София тогава ще бъде част от Перник.
    Първоначално публикуван от Danika
    Добре. Разбрахме се
    Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©

Коментар

• cecoa1
      cecoa1 коментира
      Редактиране на коментар
      Плаша се вече, даже и за Перник си познал, само да вържат сините тЪрби, и вече ще е официално.

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Само дето нЕма вОда у Перник-квартало на Софията, та ще требе да тражим другаде кръчмА... Инак ще ни заразят с нещо винкеУите - кой ги знаЙ плакнат ли си чиниЙте и чашЕте и с какво?

Вече сме 2020, Даника си е жива и здрава и от време на време хвърля по едно око на форума Метро - продължава да няма (няма и да има, то си беше ясно) - скоро, де. Иначе като прословутият Крымский мост, все някога, някооооога, някогааааааа (както пееше Богдана) ще проима.
    Междувременно да отбележим и това паметно "парѝ" (это по-русски, из французского "pari" )
    Да видим дали сработва този линк.

Идва оттук:
    ОК. Това е нещо сериозно този път. Считано от днес текат 18-те месеца, през които US няма да обявят нито един корумпиран български политик / магистрат / държавен служител. Това, че могат да обявят тебе или мене няма да се зачита, ибо не попадаме в горната категория. 100 € (ся някой здравсил ще предскаже, че до 18 месеца еврото ще престане да съществува или най-малко ще стане = 1 рубла).

Както и:
    DBRS #3589.1
    DBRS коментира
    08-02-20, 21:21
    И от мен 100 в полза на ново US обявено корумпе до 18мес.
    (8септ.2021 ок ли е ? )
    Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      ...
      Да видим дали сработва този линк.

Идва оттук:
      Я, че готино тва бря
      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
      X