Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Страх!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Страх!

Май вече не мисля за страха. По причина, че много от описаните страхове съм ги преживяла, загубила съм много обичани от мен хора от болест и катастрофа, боря се за детето си седнало в инвалидна количка след катастрофа, била съм отхвърлена и пренебрегвана от любим човек, в най трудните моменти съм била най сама. Губила съм бизнеса и пари, и отново съм тръгвала от нулата, но въпреки всичко преживяно сигурно има още много страхове по пътя ни. Почти съм стигнала до деветия кръг на ада.
    Сега ме е страх за бъдещето и здравето на децата ми. Срах ме е за изхода от поредната операция на дъщеря ми.
    Така че докато съм жива и мърдам ще се боря с живота със всички сили и средства които имам.
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
      Май вече не мисля за страха. По причина, че много от описаните страхове съм ги преживяла, загубила съм много обичани от мен хора от болест и катастрофа, боря се за детето си седнало в инвалидна количка след катастрофа, била съм отхвърлена и пренебрегвана от любим човек, в най трудните моменти съм била най сама. Губила съм бизнеса и пари, и отново съм тръгвала от нулата, но въпреки всичко преживяно сигурно има още много страхове по пътя ни. Почти съм стигнала до деветия кръг на ада.
      Сега ме е страх за бъдещето и здравето на децата ми. Срах ме е за изхода от поредната операция на дъщеря ми.
      Така че докато съм жива и мърдам ще се боря с живота със всички сили и средства които имам.
      Ще ми се да имам силата на твоят дух!

Коментар

Страх лозе пази!
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
          Страхувам се, че не знам от какво ме е страх.
          Общо взето от неизвестността.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X