Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Страх!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Страх!

Страх ме е да не се промени cos φ от 0.95 на 0.91.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Най-страшното нещо е да ти се сбъднат страховете...
      Only after the last tree has been cut down,
      Only after the last river has been poisoned,
      Only after the last fish has been caught,
      Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
        Не се страхувам да скоча в огъня заради децата и любим човек. Не ми пука за мен, ако трябва да защитя правото си и това на близките си, да живеят достойно! А когато засегнат чувството ми за справедливост, инстинкта ми за самосъхранение блокира
        Добре казано!
        Физически страхове.... На младини съм чупил крайници, горни и долни, глава - два пъти, катастрофа съм правил, щях да сгазя човек /не бях виновен/, мина леко, стреляли са ме, от дълбоко и високо /засега/ притеснения нямам. Обикновенно шубето ме лови после...
        Ката дете ме е гонил бивол, голям страх беше.
        Опитвам се да предвиждам и избягвам най-опасните ситуации. Поемам умерени и пресметнати рискове.
        Кошмар ми е да не се случи нещо на член от семейството ми и аз да не съм наблизо да предотвратя или помогна....
        Има един лаф: "На който му е писано да се удави - няма да го обесят".
        сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
        dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
          Страхувам се, че не знам от какво ме е страх.
          +1
          В ежедневието се сблъскваме с ... препятствия, ама страх ... знам ли. Как се пееше в една песен : кайман ме гони кайман, незнам дали съм бил там . Просто не сме се сблъсквали с всичко, че да ги редим. Вас страх ли ви е от среща с лъв (на свобода разбирасе не в зоото), аз не мога да кажа докато не го видя (вътрешно се страхувам, ама знам ли), и всякакъв вид животни, като само животните не можем да изброим, а докато стигнем до политика .... ехеее

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
          Страх нямат само безумните...
          Силата е в това да го преодолееш.
          И като го преодолееш ставаш от ... безумните
          Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
          И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
          вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Страх - страхът е хубаво нещо! Подтиква ви нещо да правите, да се чувствате герои, като преодолеете някой страх. Радвайте се, че има от какво да се страхувате.
            Нямате представа колко е скучно, когато си надмогнал страховете си и няма вече предизвикателство. Вече съм се докарал до там, че знам колко, ако прекаля ще има фатални последици и не го правя защото става вече безмислено - горе-долу нещо, като самоубийство. Докато, когато си пред неизвестност и под страх е вълнуващо.
            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Страх ме е като ме наобиколят 15 циганина и извадят ножове иначе нямам други страхове
              Дарин 0897042636
              ВАЗ 2105

Коментар

Страх ме е от собствената ми реакция-дали ще се паникьосам и ще стана за смях,или ще се направя на герой и пак за смях.
                Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

и мен ме бе страх от висока скорост, но един приятел с Тойота Селика ме излекува.Тогава си направих - Застраховка живот, с бая допълнителни екстри на 6 месеца плащам 80лв. и нямам ядове. Просто вече не ми пука.
                  Последно редактирано от белята; 27-05-11, 17:16. Причина: кривопис
                  Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Страхувам се най-много от "Няма страшно!" .

Направо ме вледенява

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
                      ...И като го преодолееш ставаш от ... безумните
                      Това сериозно ли?

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                        Страхувам се най-много от "Няма страшно!" .

Направо ме вледенява
                        Любимата ми думавинаги след нея става интересно
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

На времето имахме един лаф "Има два вида Пилоти - Смели и Живи"
                          Та който от нищо не се страхува - не оживява
                          Но и да си парализиран от страх пред Всичко и всички също не върви (тези не се размножават или поне така е било едно време).
                          Та истината както винаги е по средата
                          Най големият ми страх е, че ще се разочаровам от самият себе си, че не съм достатъчно добър - егоистичничко звучи, но си е факт

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                            ...........Най големият ми страх е, че ще се разочаровам от самият себе си, че не съм достатъчно добър ......
                            То, няма начин да си добър във всичко и навсякъде. Повече от достатъчно е да си добър, много добър,...най-добрия в едно нещо.
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Мен ме е страх от високо и от паяци!

Коментар

Първоначално публикуван от Dr1v7 Преглед на мнение
                                Страх ме е като ме наобиколят 15 циганина и извадят ножове иначе нямам други страхове
                                Това пък защо? :-) Прощавай за иронията колега ама поста ти звучи като че ли ти се случва през два три дена.

Чета, чета. И стигам до извода, че въпроса не е дефиниран точно. По горната логика мен би ме било страх да се напия до безпаметност в компанията на агресивни гейове. Обаче не пия до безпаметност още повече в такава компания. Не че съм попадал и втакава точно компания. Те май повечето са кротки душици.Ама хипотетично.... сетих се за оня виц дето един "излязъл с приятели" и се прибрал посред нощ пиян като талпа. Съблякъл се някак и си легнал. Жена му гледа - нашия човек оборудван с мааалко употребен презерватив. Ядосала се женицата но не изгубила присъствие на духа , свалила презерватива от там и внимателно /да не го буди/ му го пъхнала в д-то. На сутринта вече пред банята жената пита. "Скъпи как прекарахте с приятелите?" отговор "Вече нямам приятели!"
                                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X