Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Страх!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Страх!

От какво ви е страх пичове?

Автомобилна катастрофа, болест, фалит, развод?

Или загуба на бойният дух, поради одъртяване?

Всеки крие едно змийче от страх в гърдите си, дето се гърчи и го мъчи...

Ама змийчетата са различни породи, поне да ги изучим и да ги класифицираме!

Темата не е за Супермените, които от нищо не се страхуват и спират влака с ръка и му изяждат въглищата, защото са много силни духом...

За да спазя правилото ...

Мен ме е страх от автомобилна катастрофа. Виждал съм, вадил съм, няма кой да ме убеди, че може да имаш планове за утрешния ден, ако доближиш пътното платно... Но това е субективно мнение..
    Последно редактирано от Volk; 26-05-11, 21:09.

От: Страх!

Искаш да разбереш дали теб те е страх по същия начин като другите ли?

Коментар

Ти картотека ли си правиш?

Коментар

Страхувам се, че не знам от какво ме е страх.
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Страх нямат само безумните...
          Силата е в това да го преодолееш.

Коментар

От високо.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Да не ми свърши пиенето
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Страх ме е от всичко, което независи от мен самия.
                "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
                  Страх ме е от всичко, което независи от мен самия.
                  И аз го имам този страх, нека малко да споделя.

Честно да си призная, страх ме е от доктори - още като го видя и ми става нервно, треса се като алколик с чаша вода.
                  Преди ме беше страх да скоча от бънджи, но лятото скочих и "уж" го преудолях. Но преди 2 години се срещнах с един велик за мен човек - каза ми някой думи и до момента съм Куражлия до няква степен.

Коментар

Страхувам се, не...ужасявам се от две неща :
                    1. Да не надживея децата си!!!
                    2. Да не доживея безмозъчна старост в тежест на всички, които обичам!!!

А иначе, всички дребни страхове /от високо и от змии/ ме амбицират и ожесточават. Все някога ще скоча от Аспаруховия мост на ластично въже, та ако ще и с голЕм памперс
                    Не се страхувам за живота си вече. Оставих малко , но важни следи. Не се страхувам да скоча в огъня заради децата и любим човек. Не ми пука за мен, ако трябва да защитя правото си и това на близките си, да живеят достойно! А когато засегнат чувството ми за справедливост, инстинкта ми за самосъхранение блокира

Коментар

Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzззззззззззжжжжжжжжжжжжжzzzzzzzzzzzzzz - звукът от зъболекарската машинка от детството ми ме вкоченява - не е страх от зъболекар, а от машинката на училищния зъболекар Още го помня и чувството, което предизвиква в мен образът на този гад изтезател на дечица. То си е чиста проба кондензиран дестилиран и пречистен УЖАС!
                      Иначе, най-много ме е страх, че ако нещо ми се случи, няма кой да се грижи за семейството ми, както аз го правя. (Не, че съм незаменим по принцип, ама за тях съм.)

П.П. И пак да се върна на истинския ужас - само като прочета първи ред в поста и ми прилошава от звука ...
                      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                      0888 315 794
                      LZ1UPI
                      A1 (Rh+)

Коментар

Пък си лекар...
                        Бърникали са ми из устата, рязали са ме(вярно само веднъж от херния), и като ме режат с доктора си говорехме защо колата му горяла много... Не е от бензина, а от марката-ЗАЗ... Ма се отплеснах.
                        Та от лекарски манипулации не ме е страх, вярвам ви, но като страха от високо няма друг!!! На някаква площадка метър на метър, без парапет, на някакви метри над земята... УЖАС!!! Още от 2-3 метра се започва, да не говорим за повече. Имаше тема за страха от високото, и как сменят лампа на върха на някаква кула-само докато гледах се изпотих...
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Мен ме е страх от кучета, предимно улични, не е фобия тъй като си играя с куче без проблеми, но само докато ме погледне някой уличен пес по-лошо и вече съм на другия тротоар да го заобиколя. Също така имам подсъзнателен страх от стъпала с дупка между тях и без парапет. Подсъзнателен е защото го имам само насън, сънувам най-различни такива стъпала и изпитвам панически страх от качването или слизането им и то само на сън, на яве нямам проблеми. Обяснявам си го с това, че има един спомен, че съм падал от подобна стълба на 2 годинки и един-два месеца. Спомен е, а не разказ защото за това знам само аз, човекът който е с мен в спомена ми е дядо ми, а той е починал 2-3 месеца по-късно и няма как да ми го е разказвал, тава е и един от най-ранните ми спомени.

П.П. Някъде някой беше казал или написал: Смелост е да преодолееш страховете си, а безтрашието е лудост. Напълно подкрепям това.
                          Последно редактирано от Иван Жоров; 27-05-11, 00:00.
                          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                          Телефон - в профила!

Коментар

И аз като Кольоот високото.Веднъж се качих на една вишка да режа една тополаКато ме вдигна горе щях да изкривя парапета от стисканеКак съм запалил машинката с една ръка и как съм резал не ми се разправя.А отдолу ме гледат другаритеама не виждат че на героя му треперат краката и ръцете та ше се заколи с машината.

И от дълбока над коляно вода ме е страх особенно мътна а плувам що годе.Но нямам желание да влизам в дълбокото.
                            К мирной жизни не пригоден.
                            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Мене ме е страх от жената......
                              Бие ме...
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X