Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Носите ли часовник?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Носите ли часовник?

Като бях малък ми подариха ''РАКЕТА'', гарантирам, че това е най-бързия часовник на света .
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Казват, че по часовника и обувките се познава какви са възможностите на човека...
      Only after the last tree has been cut down,
      Only after the last river has been poisoned,
      Only after the last fish has been caught,
      Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Не, понеже от една страна тези дето обикновено ми харесат са много скъпи, и от друга ползвам мобилния и за часовник.

Пък и някой преди известно време ми беше казал, че щастливите хора не носят часовници, дали е вярно не знам

Коментар

В училище ходех също с часовник, в университета без. В последните 2 години всеки ден пак съм с часовник. Свалям го само ако има някаква работа за вършене за да не ми пречи и да не си отиде без време.
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            А преди още време(когато още не си бил роден) почти всеки имаше часовник. И не от празно гъзареене, а именно заради това да знаеш колко е часът в момента.
            И телефоните нямаха камери, даже не можеха да се изнасят от дома.
            И най-престижната марка кола беше Волга...

Ама карай, светът се развива, след години може да се казва колко е часът от високоговориели пръснати по цялата планета. Или да познават след колко време ще мръкне по слънцето...

Не се заяждам, нямам такова намерение, просто коментирам часовниците и развитието на света през последните 20-30 години.
            Да не се хваля, но бих казал, че съм доста информиран за миналите 20-30 години и повечето от нещата ми са ясни. Вярно е, че много от връстниците ми се учудват от тези факти, но аз се интересувам.
            Тогава ние бяхме много малки, носенето на часовник не беше за гъзария. Голяма работа ми вършеше (имаше само мобифони пък и нашето семейство нямаше, за това часовникът ми служеше вярно)
            Дарин 0897042636
            ВАЗ 2105

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
              Казват, че по часовника и обувките се познава какви са възможностите на човека...
              Това да не го е казал Евгни Минчев?
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                Това да не го е казал Евгни Минчев?
                НЕ!
                Много го величаеш този Женичка Минчев.

Коментар

НЕ!
                  Много го величаеш този Женичка Минчев.
                  Тук принципно следва една дъъъъълга и ужасно неценцурна тирада, и по повод гореспоменатия и по повод още по-големите тиииит, които лансират подобни тиииииииииииииииит и тииииииииит... и ..... схващаш замисъла, но да не развалям темата

Коментар

ами аз от няколко месеца започнах да нося часовник отново и стигам до извода, че е много по-удобен от телефон. Навих и сина да носи, избрахме, купихме и сега го носи с удоволствие. Обаче каза че в класа само 3-4 носят часовници... общо взето рядко явление сред тинейджърите. Е всичко е въпрос на избор и навик все пак.
                    born to be wild
                    Кольо Ковачев

Коментар

Много е вярно това..... И Евгений Минчев здесь не при делах..... Просто има кръгове, където часовника, обувките и други аксесоари се приемат за дресскод, и ако не отговаряш на изискванията - просто няма да те допуснат........

И напоследък това почва да оказва влияние все повече и повече.
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Все си мисля, че ако имаш 2 грама акъл в главата, ще можеш да прецениш човека насреща и на плажа. Без обувки и часовник. Или в кал до кръста, сещаш се, че нито часовника, нито обувките могат да се видят ... ако ги има

Не съм против часовниците и носещите ги, още по-малко имам против свестните обувки. Но стигне ли се до там, да се преценя някой само по часовника и обувките, нещо започва да ми намисрисва на парвенющина и снобизъм.
                        Напоследък и педерастията оказва влияние все повече и повече. И какво, да сменяме резбата ли?

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                          Все си мисля, че ако имаш 2 грама акъл в главата, ще можеш да прецениш човека насреща и на плажа. Без обувки и часовник. Или в кал до кръста, сещаш се, че нито часовника, нито обувките могат да се видят ... ако ги има

Не съм против часовниците и носещите ги, още по-малко имам против свестните обувки. Но стигне ли се до там, да се преценя някой само по часовника и обувките, нещо започва да ми намисрисва на парвенющина и снобизъм.
                          Напоследък и педерастията оказва влияние все повече и повече. И какво, да сменяме резбата ли?
                          Съгласен съм с теб. Часовника в днешно време е повече бижу отколкото часовник. Каква е раликата дали ще следиш времето на часовник за 20лв. или 20 000лв., реално нито ще е по-точен, нито много по-здрав.
                          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                          Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                            Много е вярно това..... И Евгений Минчев здесь не при делах..... Просто има кръгове, където часовника, обувките и други аксесоари се приемат за дресскод, и ако не отговаряш на изискванията - просто няма да те допуснат........

И напоследък това почва да оказва влияние все повече и повече.
                            ... Мдаа, и в тези кръгове цената на часовника започва приблизително от 20к нагоре(не съм от там,наблюдения имам някакви).
                            Предпочитани :Омега, Брайтлинг, Кандино, Ролекс, Тисо ... +една руска марка(не ми се занимава да ровя коя беше точно).
                            Скъпите бутикови модели.
                            Класически - а не скъпи модерни изварщения (колкото и да са скъпи).
                            Механични.
                            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                              Съгласен съм с теб. Часовника в днешно време е повече бижу отколкото часовник. Каква е раликата дали ще следиш времето на часовник за 20лв. или 20 000лв., реално нито ще е по-точен, нито много по-здрав.
                              Това е най - точния отговор. А колкото до темата, вече от 2 дена съм с часовник на ръката!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                                Разликата е в отношението към детайлите. Друг е въпроса дали може да си позволиш часовник от 20 000лв. Носиш ли такъв обаче не си случаен човек със сигурност. По това най-лесно се познава за добро или лошо.... Истината ти казвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X