Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Носите ли часовник?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Носите ли часовник?

Аз съм прагматик, и затова не намирам смисъл от носенето на два часовника едновременно. Понеже постоянно си нося телефон(удобство е, кой каквото и да казва), не намирам за нужно да се обременявам и с часовник специално създаден за това да показва колко е часът.
    А откакто излезе модата на телефоните часовникът стана моден аксесоар. А като такъв- изобщо няма никакво място при мен. Най-новата глупотевина-да се налага да натиснеш копче, да светне екрана за да видиш колко е часът. Ма е модно пущината, също като пиенето на ред бул. По-бедните-пит бул и "Победа"
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Нося от дете! От години нося и телефон- него не го броя за часовник обаче. За будилник става- по-лесни са му настройките. Много ми е терсене когато съм без часовник! Това, че имам в колата, телефона, монитора... Знам колко е часа, но часовникът ми липсва!

Коментар

В днешно време, повечото хора, часовника го използват за аксесоар, а не до тази степен да си еди в колко си часа на това място. Аз лично обичам всичко да е точно, 6:59 значи 6:59. Сега даже в близката една седмица ще стана един от вас!

Коментар

Първоначално публикуван от Dr1v7 Преглед на мнение
          Преди имаше някаква мания сред всички и всеки имаше часовник. Носехме си ги винаги и ги поставяхме пред изпитания. На кого ще му издържи по-дълго под вода и т.н Сега не нося вече.
          А преди още време(когато още не си бил роден) почти всеки имаше часовник. И не от празно гъзареене, а именно заради това да знаеш колко е часът в момента.
          И телефоните нямаха камери, даже не можеха да се изнасят от дома.
          И най-престижната марка кола беше Волга...

Ама карай, светът се развива, след години може да се казва колко е часът от високоговориели пръснати по цялата планета. Или да познават след колко време ще мръкне по слънцето...

Не се заяждам, нямам такова намерение, просто коментирам часовниците и развитието на света през последните 20-30 години.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            А преди още време(когато още не си бил роден) почти всеки имаше часовник. .
            И се навиваха! Един път на ден!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Аз го правех като си легна. Нещо като ритуал ми беше.
              Каква радост беше като ми купиха първия електронен часовник... 25 лева, с две копчета. Който имаше с три-гъзар! По-късно излязоха с четири, те и пееха някакви странни мелодии, а после и с калкулатор. И такъв имах, бутончетата се натискаха с клечка кибрит.

Спомени спомееениии...

Коментар

Аз нося часовник, преди време почти не го свалях от ръката си, напоследък започнах да го свалям когато съм почивка и не ми е толкова необходим. А GSM-а го ползвам само за разговор, дори ако измислят модел само с зелено и червено копче, веднага ще си купя

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                  И се навиваха! Един път на ден!
                  Терминът е "курдисвам".

Коментар

Да и в 20:00 преди По света и у нас си го сверявах

Коментар

Ма бяха точни пущините. Като "щракна" копчето за навиване в 8 вечерта, точно като започват новините, на другата вечер пак в същата секунда часовника на екрана преместваше стрелките.

По-късно имах един който много вървеше-един час го вземаше за 40 минути...

Коментар

Аз също имам един доста стар часовник, джобен! един час го взима за 40- 45 мин. Ремонтираха го Уж и сега пак си прави същите чалъми...

Коментар

Часовник не нося откакто имам GSM. Баща ми има хубав часовник(позлатен ориент) и преди години го носеше, и той като мен откакто излязаха GSM-те не го носи. Много е интресен като излезе някъде на банкет или заведение и реши да го сложи за гъзария и пак гледа часа на GSM-а по навик.
                          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                          Телефон - в профила!

Коментар

Спомени, спомени...
                            Последните ми три часовника бяха все фирмени - със специфични каишки и логото на продукта който продавах. Ма им се късат каишките мааму стара, а не върви да сложиш неоргинална. Последния беше най-добрия - изкара доста, и дизайна такъв, че носи смяна на каишката, обаче почна да ми пречи на къпането на бебето. После почна да ми пречи на тоягата, после на металдетекторите по летищата, после пак на бебето и накрая се оказа, че ми е ненужен.
                            В началото и на мен ми беше голо без него, но понеже още докато го носех постепенно установих че не го гледам всъщност, си наложих и накрая свиквах, пък и аз съм прагматичен човек...

Коментар

На първия си часовник (подарък за някакъв рожден ден) се радвах като малко дете ... каквото си и бях Затрих го в някаква рекичка из Родопите (офроуда не е от вчера )
                              Оттогава съм загубил поне 7 механични часовника, последния който носех и който все още работи и не съм затрил,е едно 15-16 годишно електронно Касио, до момента е на трета батерия и без каишка (отхапа ми я един асансьор в Кишинев, но това е друга история). Принципно не обичам часовници. Даже и тоя на ГСМа го гледам само когато се налага.
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Здравейте
                                Нося часовник от 7 годишен първия бе подарък от дядо ми на когото съм кръстен марка Восток.След това ходих на екскурзия до ГДР и от там си купих електронен със стрелки и с дисплей.После пак се върнах на марката Восток само ,че Командирски два -три различни модела,но вече съм на електронен Casio illuminator много съм доволен ползвам го и за аларма и него свалям от ръката си.Синът ми и той поиска същия и вече една година си има часовник и също него сваля от ръката,а е на 9 години.
                                ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X