Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРЪТКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ТРЪТКА

Споменал съм задник а не анус. Задника е всеобхватно понятие, с диаметър в пъти по-голям от някаква си дупка. Задникът може всичко !
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
      ... Задникът може всичко !
      Определено!
      Темата кърти...миФки ли, трътки ли...
      Еваларка!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
        Нито едното, нито другото.
        Аз, като човек, виждал кокошка и извън полиетиленовия плик, ще ви кажа, че трътката е най-гнусното нещо у нея. Тя представлява цирей, от който кокошката всеки път, когато си чисти перата, изстисква смазка, за да ги смазва. Те такова нещо ще ям само ако съм в положението на Беър Грилс, ама на вас бон апети!
        А за смазката - с нея си смазват най-вече перата по гърба, за да може като им се качва петелът да се изсулва и пада. Често се вижда кокошка с проскубан гръб, такава значи не се е смазвала добре
        Мастната жлеза е преди или над трътката .Изрязва се при развасоването на пилето.Така че те не са едно и също.
        Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
        Grand 3.1TD
        0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
          Мастната жлеза е преди или над трътката .Изрязва се при развасоването на пилето.Така че те не са едно и също.
          Ха, знаех си!

Коментар

Каква е ролята на трътката в крайна сметка ? Закърняла опашка или..
            Защо на някой хора трътките са в долната част на гръбначният стълб а на други в горната ?
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Все нови и нови улики излизат за тая трътка. Само за задник може да има толкова версии.
              Казах ви че темата не за спама вие-не.
              А политико-икономическото значение на трътките ?
              Колко пъти са вземани важни решения в историята при ядене на трътки?
              От каква птица са били?
              Кои задници са ги яли?
              Колко трътки са изяли?
              Какви решения са взети?
              Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

На нея са опашните пера .При летящите служат за стабилизация и управление.Пауна с нея си прави ветрилото.
                Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                Grand 3.1TD
                0898 620 306 Стоян

Коментар

На нея са опашните пера .При летящите служат за стабилизация и управление.Пауна с нея си прави ветрилото.
                  А на пауна достатъчно "маслодайни" ли са че да покрият 3 кв.м пера? Ако да - стават ли за производство на биогориво?

Коментар

Сега се сетих,че кокошките са роднини с динозаврите.
                    Представете си:динозавърска трътка(опашка)на скара-всеки ще замезва с каквото му харесва.
                    ПС:Абе,темата не тръгна ли от някакъв сън?
                    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Каква е ролята на трътката в крайна сметка ? Закърняла опашка или..
                      Защо на някой хора трътките са в долната част на гръбначният стълб а на други в горната ?
                      При положение, че е края на гръбнака, няма много вариации.
                      Аз съм за закърняла опашка, но като й се махне мастната жлеза я броя за деликатес.
                      А за хората - то някои приличат на хора, други на трътки, трети на нищо/мицел за дупетати, идеален/, шарен свят - откъм акъл е направо калейдоскоп.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        ...А за хората - то някои приличат на хора, други на трътки, трети на нищо/мицел за дупетати, идеален.....
                        Депутатите имат трътки и в горната и долната част на гръбнака.

Коментар

Ето го решението с горивата - депутатите - на биогориво!

Коментар

Депутатите имат трътки и в горната и долната част на гръбнака.
                            Няма да си правя шишчета с трътки поне няколко месеца, тая сравнителна таблица ми ликвидира апетита и мерака за табиети около скарата.

Коментар

Забелязвам, че устата ми се е схванала в някаква странна гримаса, от която ми се виждат зъбите. Мисля си дали ще да е от рома, който пия, ама не ще да е от него, че оня ден пак го пих и всичко си беше наред.
                              От друга страна, като се замисля, не се сещам да съм отделял никакви гресьорки от въпросните пернати, от което гримасата леко се изкривява по посока на земното притегляне.
                              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение
                                ...депутатите - на биогориво!
                                Депутатите - за биогориво
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X