Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРЪТКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ТРЪТКА

Ъъъ, пак поправка на мисленето.
    Петела няма "шиш"... Има си някакво там негово си "нюню", и с него "изсипва" семенната течност ОКОЛО мястото за проникване на онези опашати неща. Те сами си намират пътя. Може би по миризмата...

Имам един познат с Тойота обута с 33-ки, ветеринарен лекар в птицезавод, участник тук, може и да го питаме за птичата анатомия...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
      За да ядете пилешки задник, обезателно ще ви потрябва трътка.
      Я раздуй по-подробно, как попадна едовременно на задници и съновник.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        Я раздуй по-подробно, как попадна едовременно на задници и съновник.
        Вдъхновението беше от една тема на Симеон.Поредната.
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Нека все пак да уточним-трътката не е ануса на кокошката, а опашният мускул. А бидейки такъв може да се каже, че е обикновено месо.

На свинската или агнешката опашка казвате ли и "дупе"?
          Колъо; на тия по ямболски им викат " куйрук ". А не обичам трътки. От пилето ям само копъна.
          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Историята на Минету и Поразяващата Трътка

Тая сутрин Поразяващата Трътка беше в особено добро настроение. Погледна с едно око към слънцето и се прозина шумно.
            - Вече е 12 часа, Минету. Моише да ме събудиш по-рано.
            - Моят бял врат греши. - усмихна се Минету, - Часът е около 10 вечерта -хич не е посрано. Това не слънце, това гъзената лампа.
            Дори вечно поправящият го и всезнаещ Минету не помрачи веселото настроение на Олд Шитърхенд.........

....От мислите му го изтръгна силно тропане по вратата. Стройният уестман с тренирано движение извади револвера си и се отправи предпазливо към вратата. Надигна се на пръсти за да погледне през шпионката, после видя, че шпионка нямаше, изпсува яростно и реши, че ще отваря, пък каквото ще да става. Коридорът, обаче се оказа доста тесен и Олд Шитърхенд не успя да се изнесе навреме вдясно, така че отваряйки вратата, я блъсна с все сила в нищо неподозиращата си глава. В резултат се изсули болезнено на пода, застреля лампата, тя запали масата и пердето, а надрусаният Минету буквално се насра от смях.....
            Последно редактирано от droba; 25-05-11, 12:08.
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Уникално !!
              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
              WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение
                Разбрах че трътката не е аспух ами братовчедка на бицепса.
                Нито едното, нито другото.
                Аз, като човек, виждал кокошка и извън полиетиленовия плик, ще ви кажа, че трътката е най-гнусното нещо у нея. Тя представлява цирей, от който кокошката всеки път, когато си чисти перата, изстисква смазка, за да ги смазва. Те такова нещо ще ям само ако съм в положението на Беър Грилс, ама на вас бон апети!
                А за смазката - с нея си смазват най-вече перата по гърба, за да може като им се качва петелът да се изсулва и пада. Често се вижда кокошка с проскубан гръб, такава значи не се е смазвала добре

Коментар

Гресьорка някаква такава....
                  О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                    Аз, като човек, виждал кокошка и извън полиетиленовия плик, ще ви кажа, че трътката е най-гнусното нещо у нея. Тя представлява цирей, от който кокошката всеки път, когато си чисти перата, изстисква смазка, за да ги смазва. Те такова нещо ще ям само ако съм в положението на Беър Грилс, ама на вас бон апети!
                    А за смазката - с нея си смазват най-вече перата по гърба, за да може като им се качва петелът да се изсулва и пада. Често се вижда кокошка с проскубан гръб, такава значи не се е смазвала добре
                    Те, съвремените петли, не всички са с китайски кецове, та имат добро сцепление!
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Възможно е някой кокошки да пренебрегват смазочната система, като наблягат на бавните предавки по понятни причини.

Коментар

Възможно е някой кокошки да пренебрегват смазочната система, като наблягат на бавните предавки по понятни причини.
                        Пак си залях клавиатурата с вода и се задавих, и... си живота...
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                          Аз, като човек, виждал кокошка и извън полиетиленовия плик, ще ви кажа, че трътката е най-гнусното нещо у нея.
                          Ахааааа жлеза значи? Гнусна значи? Сега вече нещата ще излязат извън контрол щото аз се сещам за едни млечни жлези при самките на хомо сапиенс сапиенс и съм сигурен че за тях не мислиш нищо такова. Опитай се да мислиш като петел мааа му!
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                            Ахааааа жлеза значи? Гнусна значи? Сега вече нещата ще излязат извън контрол щото аз се сещам за едни млечни жлези при самките на хомо сапиенс сапиенс и съм сигурен че за тях не мислиш нищо такова. Опитай се да мислиш като петел мааа му!
                            Едва ли ги е опитвал пържени.

Коментар

Едва ли ги е опитвал пържени.
                              Кое? :-)
                              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Гресьорка някаква такава....
                                Това е техническият термин, а биологичният ще е мастна жлеза.
                                И друга неточност, която ме изкарва от релси е че търсите анус у птиците. Това под трътката е клоака.
                                Това са термини, които фигурират в учебниците, да не се възмути някой.
                                П.П.
                                Като петел не мога да разсъдавам, защото нямам криле; имам ръце и си е хубаво, когато са пълни, признавам си. Но трътки пак не ям категорично.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X