Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Врабчета - ужас!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Врабчета - ужас!

+1 за въздушната пушка и/или пистолет.Снощи го играхме това занятие със сина,щото едни косери налегнаха разсада домати на комшийката.Впрочем не бях виждал косери да ядат разсад.
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Помоли ги .
      Тва съвсем сериозно . Братовчед ми , който е луднал будист (според мен) така се отърва от хлебарките . Не го вярвах докато не ми го расказа друг наш общ познат очевидец . Обаче трябва да си искрен и с добър тон .
      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
      WJ 4.7

Коментар

Ами как да се изнесат като дискове си им пуснал, напарфюмирал си ги, сега иде ред на прическите . Пробвай с различни дискове. Пусни им нещо по хард или пък малко върла чалга. Може да не им понесе. Ако не помогне само Лили Иванова и Веселин Маринов са твоите хора.

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
        Помоли ги .
        Тва съвсем сериозно . Братовчед ми , който е луднал будист (според мен) така се отърва от хлебарките . Не го вярвах докато не ми го расказа друг наш общ познат очевидец . Обаче трябва да си искрен и с добър тон .
        Този очевидец на какво е очевидец? На молбите на братчеда или на диалог човек-хлебарка, последван от пренасяне на гадинките у съседите, които не са толкова сговорчиви ?
        ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
        LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение

Този очевидец на какво е очевидец? На молбите на братчеда или на диалог човек-хлебарка, последван от пренасяне на гадинките у съседите, които не са толкова сговорчиви ?
          Знаех , че завзеците ще ме накацат веднага .
          Очевидеца е бил в тях като братчеда и съквартиранта му (същото хахо) са обикаляли из апартамента и молели хлебарките да ги освободят от присъствието си . И това го разбрах няколко години по късно , до тогава и аз се хилех само при мисълта ....
          В подкрепа на казаното ще прибавя втори пример :
          Преди година мои познати се оплакаха от натрапчиво присъствие на белки из двора им и ме помолиха за съдеиствие с огневата мощ с която разполагам . Приготвих си патрони , изчистих си пушката (че не беше по време на ловния сезон) и остана само да уточним менюто за вечерта на засадата . След седмица се виждаме и аз докладвам , че съм готов . А те ми казват: " Чакай само да пробваме нещо и тогава ще нападаме "
          След няколко дена ми съобщиха , че не се нуждаят вече от услугите ми защото са се справили нетрадиционно ... !?!
          На въпроса ми "Как ??? " те ми отговарят , че техни познати им дали съвет и те го последвали . Съвета бил :
          Нахрани добре животинките , но извън къщата си и ги помоли да не идват вече .
          Така и направили . Изнесли 5-6 яица на поляната пред къщата и помолили гадините да не влизат и така 2-3пъти и... те си отишли ...
          WJ 4.7

Коментар

Интересно ми е , ако помоля много искрено съседското прасе да дойде у нас.....
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Еми ако го нахраниш добре...може и да дойде.
              Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                Хахахахахаха , пробвай ....
                WJ 4.7

Коментар

Във връзка с темата: На стъкло залепен профила на хищна птица, тия дето ги лепиха от дясната страна по пътя на летището, върши страшна работа, не огледала, не ултра звук, не пиратки, не повярвах, но си е жива истина. Действа и е безпогрешно.
                  Последно редактирано от белята; 16-05-11, 16:38. Причина: кривопис
                  Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                    А аз ако се помоля на съседката? Гарантирано ще съм искрен...

Извинявам се за спама, ама не се стърпях...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Искренно ме разсмяхте бе.
                      Кия Спортидж 2000тди
                      Всеки шут отзад-е крачка на пред

Коментар

В Конрад съм гледал продават едни "машинки" издават високо честотни звуци и гонят птиците !
                        Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X