Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Засилено присъствие на на алчни полицаи

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Засилено присъствие на на алчни полицаи

България е на 135-то място в класацията за качество на пътища. Изпреварват ни страни като Бангладеш, Танзания, Никарагуа, Камерун, Уганда и др.Винетката струва 67 лв.За капак на всичко сега по Великден напускаха помияри по улиците.С разрешение да ти отхапят гърлото, ако могат.Пропътувал съм доста километри по Европа и такава цигания никъде не съм виждал.Такива проверки на КрадливиАлчниТъпанари няма никъде.Да се криеш м/у дърветата за да изкараш 10 лв.Да седиш и да си бъркаш в носа докато на регулираното от теб кръстовище стават зверски задръствания.Да дебнеш като помияр - комат, зад някоя кофа, да излезе някой без светлини или без колан.Да висиш като сопол, по преките и с внезапни 10 левови проверки да установяваш изтекла гражданска.Да разхождаш 120-те си кила по осевата линия на околовръстното размахвайки палка(защото друго вече не можеш да размахваш).Да седиш на караулката на Сливница и да си чешеш та'аците докато около 25 000 автомобила опитват да си спретнат задръстване.И още много знайни и незнайни подвизи на помиярите софийски с които оправия няма.Е това ме дразни адски много.
    Пари на такива не съм давал и няма да давам.Но вчера, вчера направо си поискаха.
    Няма такава помиярска, корумпирана държава в Европа, че и отвъд нея.
    Да сме живи и здрави.Весели празници.
    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
    Това е положението.

От: Засилено присъствие на на алчни полицаи

Няма да съобщавам името, понеже не съм упълномощен. Верижна катастрофа, софийско задръстване. Як откъм мускулите човек, виждал и разбирал е ситуацията, и е отработил адекватно. Случаят може да се обсъжда експертно, разбира се, но основните травми са причинени от колана и възглавницата. Без тях щеше да кихне два пъти от почуда, и да си отиде здрав. Колата е на ход, а човекът вътре пребит от системите за безопастност.
    Законно живеем ...

Коментар

Никакво даване на бакшиши, ей .
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Пиропатроните май не вземат бакшиши. Просто гръмват когато не трябва. А "предпазните" колани дочупват лумбалните прешлени. Обаче това не е..бе ни депутати, ни онаниращи блюстители на закони, сътворени от дебили. Тях ги вълнува прибраното от женския нужник на гарата гланцово списание.
        Пироговските доктори също са тъпи, и нямат опит, щом така е казала брюкселската мода от преди 20 тодини.
        Прочее, те имат интересна статистика по коланите, и тя съществено противоречи на рекламната. Но щом е казано че са гнила интелигенция - значи сигурно лъжат.
        Все се чудя. Дали ще мога да напиша това, ако на мене ми гръмне възглавницата? Нося очила, после няма да имам нужда, а брайловата азбука не знам.
        А ако гръмне от нищо? А ако нещо влезе отстрани в колата, додето кисна в задръстването, и именно колана ми скъса гръбнака?
        Последно редактирано от Стефан; 23-04-11, 04:03.

Коментар

Проблема идва от типа колан който се ползва смятам аз. Четири и пет точковите са най-доброто, но пък има обективни причини по които липсват в нормалните автомобили. Иначе коланите не трябва да са задължителни. Това е направено не за наше добро, а за пълнене на нечии гушки.

Коментар

Не съм особено съгласен - потрошавал съм кола без и с колан и мога да гарантирам, че разликата е голяма.
            А относно основната тема подкрепям Карлос. Аз съм на мнение да слагат камерите и да им забранят изобщо да спират безпричинно, Обаче бих желал и парите от глобите, винетките и пътниия данък от горивата да отиват само и единствено за подобряване на пътната инфраструктура.
            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Тя накъде тръгна темата? Колан си слагам на дълъг път сам и защото ми е по-добре всякак. И ме крепи в седалката и е по-безопасно и. .... Обаче като почнат да ме дебнат в града ми изкипява екскремента. Какво ще ме спаси по кръстовищата това чудо на техниката? Само губя време с него. Не е редно да е задължителен в града. Ама то и с хендсфрито ще потръгне приказката сега. Докато се окичиш с всичко и минава деня , а зимата и фарове като трябва да палиш си става цял ритуал. И това ако обикаляш магазинчетата по центъра.... ужас.

По разумно ми звучи следното решение на проблема. Ако нямаш някое от горните - катаджията да има право да те спре и да те накара да се окичиш , както и да проверява каквото там си иска. В противен случай - просто да няма право да те спира ей тъй на.
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X