България е на 135-то място в класацията за качество на пътища. Изпреварват ни страни като Бангладеш, Танзания, Никарагуа, Камерун, Уганда и др.Винетката струва 67 лв.За капак на всичко сега по Великден напускаха помияри по улиците.С разрешение да ти отхапят гърлото, ако могат.Пропътувал съм доста километри по Европа и такава цигания никъде не съм виждал.Такива проверки на КрадливиАлчниТъпанари няма никъде.Да се криеш м/у дърветата за да изкараш 10 лв.Да седиш и да си бъркаш в носа докато на регулираното от теб кръстовище стават зверски задръствания.Да дебнеш като помияр - комат, зад някоя кофа, да излезе някой без светлини или без колан.Да висиш като сопол, по преките и с внезапни 10 левови проверки да установяваш изтекла гражданска.Да разхождаш 120-те си кила по осевата линия на околовръстното размахвайки палка(защото друго вече не можеш да размахваш).Да седиш на караулката на Сливница и да си чешеш та'аците докато около 25 000 автомобила опитват да си спретнат задръстване.И още много знайни и незнайни подвизи на помиярите софийски с които оправия няма.Е това ме дразни адски много.
Пари на такива не съм давал и няма да давам.Но вчера, вчера направо си поискаха.
Няма такава помиярска, корумпирана държава в Европа, че и отвъд нея.
Да сме живи и здрави.Весели празници.
Пари на такива не съм давал и няма да давам.Но вчера, вчера направо си поискаха.
Няма такава помиярска, корумпирана държава в Европа, че и отвъд нея.
Да сме живи и здрави.Весели празници.
Коментар