Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За неподходящите моменти.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За неподходящите моменти.

Човек като започне да се замисля кога е подходящ момента ...
    Ако следваш "здравия разум" той винаги е неподходящ, но колегата Петракиев е прав, пък и мечтите трябва да се осъществяват, щото после, като остарееш да не те е яд.
    Бъди здрав!
    Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
    ... turn on your A/С !

Коментар

Явно е прозвучало малко пресилено. Тая работа не ми е мечта а по-скоро прищявка. Всяка година е нещо ново. Обикновенно не пропускам пък да става каквото ще. От две години съм и баща та спирачките си ги натискам повече аз. Здравият разум е необходим, вероятно за да сме здрави. За да сме живи, сякаш други неща трябват. Със тоя (здравият разум) се засичаме понякога но не си говорим. Прави опити за сприятеляване но аз се дърпам. Ако съм на кеф го поздравявам, ей така от хорски срам. А за джипката не ми е жал. Ако не е тая, друга ще е. Не може вечно с каравана на пясъка, иначе се губи тръпката
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Не знам за колата, но определено си майстор на късия разказ.
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X