Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За неподходящите моменти.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За неподходящите моменти.

Ровейки из местните обяви попаднах на това - http://www.segundamano.es/las-palmas...=35_s&st=a&c=4
    Преди да съм я дочел усетих, че вече набирам номера. Свободно.....тиииииит....тиииит и хоп вратата се отваря. Нахълтва малката, хвърля се трупешката върху мен, събаря мишката, пада, става, замеря ме с първото оръжие, изпречило се пред очите и (парче от кифла) и пак ми се хвърля на врата. Пристига майка и, поглежда монитора и за пореден път ми пожелава шестица от тотото, та да си купя всички “каручки“ на света. Наивна е. Една шестица не ме оправя. От телефона ми се дочува испанска реч. Оставям го да си говори. Хуните се изнасят шумно на вън и оставам сам.“ Разговорът е прекъснат". Прекъснат от кого ? Дъщерята, собственикът на Уилиса или гузната ми съвест. Последният път решихме, че няма да си взема Диско 3 на изплащане защото не е подходящ момента. За 10 годишната ТЛК 100, също не беше. Вероятно и сега не е. Всички тия неподходящи моменти, започват да ми оставят неприятен вкус в устата. Да преглътна или да плюя ? И двата варианта биха ми създали известни удобства и неудобства. Избирам удобна за семейството версия. Няма да плюя. Всичко приключва. Жената дори не знае за поредния неподходящ момент. Ами ако е бил подходящ ?
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

От: За неподходящите моменти.

Стига бе..
    С всяка нереализирана покупка печелиш удоволствието от предвкусването на следващата..

12 килоевра са май много за това, макар и да е лъскаво..

Кой знае какво ще е следващата мечта?

Другото е тъжно ежедневие

Коментар

Бре, късмет!
      Иначе - имаш ЛС.
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Язе лъскави съм виждал и друг път. Тва е лъскаво щото е на 0 км.
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Когато си купих първия GSM жената ме посрещна с точилката(образно казано). Когато си вземах витарата ми опяваше-за какво ти е, нали имаШ кола...И за ред други по-дребни неща-пак същото. Сега и дума не продумва против всички тези неща които съм купил когато "не им е било времето".
          Има една стара поговорка-"Мъж да не ходи и жена да не мърмори няма!" Та щом имаш възможност и желание-вземай, а жената лесно забравя за мърморенето.
          Пръстен, обеци или каквото там...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Пръстен, обеци или каквото там...
            Или куфаря ..........
            Да не говорим, че от 2 години и купувам Ярис
            Последно редактирано от droba; 02-03-11, 21:36.

Коментар

Ми щом няма Уилис-няма и Ярис. Просто е.
              Още повече, ако семейните пари са предимно от теб. Не, че трябва да има такова делене(стигне ли се дотам значи нещо сериозно не е в ред), но пък си е съвсем в реда на нещата да си купуваш по някой гевезелък отвреме навреме с парите които ти си изработил.
              Тя що не си купи Яриса, а и на теб да купи някоя "каручка"?
              Абе, сложна тема, има много за спорене. Чакай да се включат и жените, ще се видим в чудо
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Тя гледа малката аз бачкам. Възможен е и обратния вариант, който не ме устройва. Не ставам за майка и тва си е Парите са общи, за тва ядове няма. Ядовете са колко да се харчи и колко да се спестява. Аз имам циганска душица и нещо като ми хареса си го взимам без да умувам много. Стига се до реплики от сорта - Аз едни дънки не смея да си купя, ти пак кола си хареса.
                - Ами купи си бе !
                - Е, сега не са ми притрябвали.
                - Ок, на мен пък колата сега ми е притрябвала. Не ща я на 70.
                Дам, сложна е

Коментар

Тая, жипка,с пушката ли я дават?...

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
                    Тая, жипка,с пушката ли я дават?...
                    А, как иначе, ..... нали ще те посрещне жената и ... трябва да отвърнеш на огъня ....
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                      .......... Аз имам циганска душица и нещо като ми хареса си го взимам без да умувам много........
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4259204823_d0e52e3e34.jpg
Прегледи:1
Размер:125.8 КБ
ID:5257517

ONE LIFE. LIVE IT. => Един живот. Изживей го ........ или помисли си колко малко ще си жив и колко много умрял.
                      Обработи я психологически (жената) и на другия ден, вече да го иска за нея, вместо Яриса
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-04-11, 18:07.
                      Land Rover Discovery:
                      - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                      Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Отиваме една година на палатка.На вторият ден се започна едно мрънкане.Неудобно и било,мръсно!По принцип не е мрънкалник,ама с децата не ставало на палатка!Каза че и тя,и децата имали пясък и в г@за!! Добре,ще си купим кемпер,казвам аз!Абе...то кемпер хубаво,ама сега не бил подходящ момента!! След седмица го купих,и я извиках навън да го види! Каза че съм луд! Може,ама кое е по-добре:луд мъж или пясък в г@за!???

Та,моментите,винаги са неподходящи! Ама от време на време,не е лошо да полудяваме!
                        088пет722пет99
                        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Ровейки из местните обяви попаднах на това - http://www.segundamano.es/las-palmas...=35_s&st=a&c=4
                          Преди да съм я дочел усетих, че вече набирам номера. Свободно.....тиииииит....тиииит и хоп вратата се отваря. Нахълтва малката, хвърля се трупешката върху мен, събаря мишката, пада, става, замеря ме с първото оръжие, изпречило се пред очите и (парче от кифла) и пак ми се хвърля на врата. Пристига майка и, поглежда монитора и за пореден път ми пожелава шестица от тотото, та да си купя всички “каручки“ на света. Наивна е. Една шестица не ме оправя. От телефона ми се дочува испанска реч. Оставям го да си говори. Хуните се изнасят шумно на вън и оставам сам.“ Разговорът е прекъснат". Прекъснат от кого ? Дъщерята, собственикът на Уилиса или гузната ми съвест. Последният път решихме, че няма да си взема Диско 3 на изплащане защото не е подходящ момента. За 10 годишната ТЛК 100, също не беше. Вероятно и сега не е. Всички тия неподходящи моменти, започват да ми оставят неприятен вкус в устата. Да преглътна или да плюя ? И двата варианта биха ми създали известни удобства и неудобства. Избирам удобна за семейството версия. Няма да плюя. Всичко приключва. Жената дори не знае за поредния неподходящ момент. Ами ако е бил подходящ ?
                          Точно за Уилиса не съжалявай, голям мерак ми беше, но като се качих и рабрах че не е джип за хора над 100 кг.Един Вранглер CJ ще ти е по-добре.Хем е ретро, хем има повече място, да не говорим за двигатели
                          Последно редактирано от derhunter; 03-03-11, 18:45.
                          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                            кое е по-добре:луд мъж или пясък в г@за!???
                            При мен ги получава и двете

Бих искал някой модератор да прекръсти името на темата с горецитирания текст

Коментар

При мен ги получава и двете

Бих искал някой модератор да прекръсти името на темата с горецитирания текст
                              Че то има ли някой нормален тук.Имаш ли парите купувай...Аз когато искам нещо го искам сега...после може да не го искам вече
                              Последно редактирано от derhunter; 03-03-11, 18:45.
                              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X