Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какви са тези неща?
Свий
X
-
От: Какви са тези неща?
Скоро четох в някакъв вестник как едно внуче казало на баба си:
-Бабо, я ми разкажи още веднъж за времента когато телевизорите са нямали дистанционно, и се е налагало да отиваш до тях за да превключиш канала...
Само допреди 30 години телевизорите не само нямаха дистанционни, но и не се налагаше да се сменя канала-просто си имаше само един. И цветен телевизор си беше лукс...
Плевенски-на тези снимки няма "Никопол"...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Има не'къв проблем като се кликне на снимките. Дай парола и потребителско име.Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
Коментар
-
Темата е готина, но раздела май не е този.
Коментар
-
Два бяха Коле...един мой състудент си беше направил дистанционно...ма не трябваше да се отдалечаваш, че не беше много дълъг кабела.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение...Само допреди 30 години телевизорите не само нямаха дистанционни, но и не се налагаше да се сменя канала-просто си имаше само един. И цветен телевизор си беше лукс..
Коментар
-
Аха, в някои райони на страната обаче ти трябваше една антена за единия и втора антена за втория - пък телевизора с един жак само...Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнениеДва бяха Коле...
Като деца се събирахме у един съученик, за да гледаме Тарзан по сръбската, която се ловеше, черно бяла без звук - но те имаха декодер и от време на време се появяваше цвят...
Коментар
-
На мен пък преди ... (да не излъжа) 2 години ми подариха една книжка с неща от соц. времената
. Барабанни картофобелачки, чушкопек, лимонадени шишета от тея с едни телчици подобно на шампанското (не го обясних като хората) за многократна употреба, алтай, разни шоколадчета "кума лиса" (те всъщност пак се появиха) и още доста неща, но съм ги позабравил, че скоро не съм я разлиствал
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
За игра на "билюр" и се казваше "фокер", най-евтиното топче, което се залагаше за "брънзане"."Пеперудките" ги пазехме като очите си да не се налюспят от много удари, а от "Лимонадената фабрика" фокери да искаш за залагане - идеални мишени бяха.
Който е пийвал "Грьолш", да асоциира - топчето играеше порцелановата тапа при "лимонатата".
Коментар
-
Първото го свързвам с касетофон унитра, моно разбира се, хоризонтален, работещ без капак. Второто с едни китайски моливи, бели с шарени картинки и розова гумичка в месингова "гилза". Третото - с филми orwo, черно-бели, море, пясък(включително и в обектива). Четвъртото не го познавам.Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
Бих добавил течаща писалка, която ми правеше чантата на нищо. Попивателна хартия, поставена на една дъгичка с дръжка. Лакта и карамел му задължително!
Коментар
-
Триола - вид духов инструмент за деца.Първоначално публикуван от сто Преглед на мнениеЧетвъртото не го познавам.
Моята още работи и сина много и се кефи...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар