Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какви са тези неща?
Свий
X
-
От: Какви са тези неща?
Скоро четох в някакъв вестник как едно внуче казало на баба си:
-Бабо, я ми разкажи още веднъж за времента когато телевизорите са нямали дистанционно, и се е налагало да отиваш до тях за да превключиш канала...
Само допреди 30 години телевизорите не само нямаха дистанционни, но и не се налагаше да се сменя канала-просто си имаше само един. И цветен телевизор си беше лукс...
Плевенски-на тези снимки няма "Никопол"...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
Коментар
-
Темата е готина, но раздела май не е този.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение...Само допреди 30 години телевизорите не само нямаха дистанционни, но и не се налагаше да се сменя канала-просто си имаше само един. И цветен телевизор си беше лукс..
Коментар
-
Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнениеДва бяха Коле...
Като деца се събирахме у един съученик, за да гледаме Тарзан по сръбската, която се ловеше, черно бяла без звук - но те имаха декодер и от време на време се появяваше цвят...
Коментар
-
На мен пък преди ... (да не излъжа) 2 години ми подариха една книжка с неща от соц. времената. Барабанни картофобелачки, чушкопек, лимонадени шишета от тея с едни телчици подобно на шампанското (не го обясних като хората) за многократна употреба, алтай, разни шоколадчета "кума лиса" (те всъщност пак се появиха) и още доста неща, но съм ги позабравил, че скоро не съм я разлиствал
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
За игра на "билюр" и се казваше "фокер", най-евтиното топче, което се залагаше за "брънзане"."Пеперудките" ги пазехме като очите си да не се налюспят от много удари, а от "Лимонадената фабрика" фокери да искаш за залагане - идеални мишени бяха.
Който е пийвал "Грьолш", да асоциира - топчето играеше порцелановата тапа при "лимонатата".
Коментар
-
Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
Бих добавил течаща писалка, която ми правеше чантата на нищо. Попивателна хартия, поставена на една дъгичка с дръжка. Лакта и карамел му задължително!
Коментар
-
Първоначално публикуван от сто Преглед на мнениеЧетвъртото не го познавам.
Моята още работи и сина много и се кефи...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар