Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ужас ли да го нарека..?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ужас ли да го нарека..?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Имате фундаментален проблем - телевизор се нарича. Ако побързате, можете да го шитнете в някоя заложна къща (не знам дали още ги вземат).
    Не гледах пуснатия клип, но нали е спам раздела, та...

Няма особена разлика между телевизия и интернет. И на двете места можеш да гледаш или прочетеш откровенни глупости и можеш да видиш нещо стойностно. Според възприятията. Стига "ситото" да ти е в кондиция.
    Изводите - ми то за тях един живот не стига

Коментар

Естествено е, че всеки има право на избор...затова не гледам определени канали по ТВ-то, попаднах на това, възмутих се, че е излъчено по национална телевизия и споделих възмущението си с вас... Естествено е, че всеки си има ,,сито,,-то а и не виждам проблема да е в моя телевизор
      В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Що се абите? Каква е разликата между това и Азис, Андреа, Мара и още и още....или шоуто на Славчо или на джужетата...?
        Все е: "вълци вият в полето", плейбек, пошлост и клозетен хумор...

П.П.Ако искате вЕрвайте, но Деянчо е носител на Златен Орфей...а добре ли е...
        Годината е 1993...
        Последно редактирано от artefekt; 31-01-11, 23:04. Причина: намерих песента

Коментар

Всеки път, като чуя за тая непрокопсала свиня ми се прищява да хвана първия самолет за съседния остров и да я отстрелям на улицата.
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
            Всеки път, като чуя за тая непрокопсала свиня ми се прищява да хвана първия самолет за съседния остров и да я отстрелям на улицата.
            Патроните от мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X