Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ужас ли да го нарека..?
Свий
X
-
От: Ужас ли да го нарека..?
Ех...ми то това е от един месец и повече Галче...за за жалост..повярвал си е и не само той. Що мен и теб не ни дават в национален ефир, ами него - значи има си машина, която си готви блудкажи, и си е чиста капалъ чаршия...забърква си я, показва си после дриснята, надява се някой да я хареса, намират се такива и... става маркетинг. Отврат е, но, това е положението. Просто не го гледай. Друго спасение няма.
-
Гей по егерово бельо се чекне и си върти задника, докато сипе пошлости...с какво е по-лошо от гей с перушина в задника, корона, бална рокля и брокат...на високи токове...или гърла, която си демонстрира анатомията и физиологията, виейки като разгонена вълчица? Свободен пазар...търсене и предлагане...Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
То простотията ходи по хората, за жалост в някои случаи е заразна при податлив организъм
Тоя и аз му се чудя друсан ли е какъв е ... ама е много зле, чак да не повярваш, че може такива да ги изтипосват по телевидението
УЖАСТ
п.п. 'що няма повръщаща иконкаСтрахът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЕто ти:
Аз не можах да го изгледам даже и до средата...
Тоя като го видя и може да повърна, а трудно повръщамСтрахът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
По радостите ще ги познаете...
Евтините радости са за оскотялото племе...малко му трябва, за да е доволно. Като свинята-като и е пълно коритото, грухти от щастие. Фактът, че точно най-пошлите и еФтини радости са най вървежни в наше време, е достатъчно показателен. Сами си правете изводите...
Коментар
-
Най-тъпото е, че подрастващите (наричани модерно тийнейджъри) откачат от кеф при вида на такива простотии. Тва чалга или селяния, изобщо всякаква пошлост веднага става "супер яко". Тази нация просто трябва да загине. Налага се, иначе не се знае какво ще излезне накрая.....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар