Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експедиция до Чукотка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Експедиция до Чукотка.

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
    Пак голям смях. Предлагам да се направи експедицията с колела. Ставам спонсор с пакет вафли. ...
    Дума да няма, финансирането е много важен въпрос. Не по-малко важен за успешната реализация обаче е и съставът на една експедиция и неговата сработеност и психологическа съвместимост. Както показва опитът, дори и при едноневни разходки може да се стигне до остри сблъсъци. Дори и при кратки "експедиции" в рамките на страната може да се стигне до там, че на 2-я - 3-а ден участниците вече да не си говорят извън абсолютно необходимия "служебен радиообмен".
    Дори при общо-взето леки условия и при общо-взето сработен екип само след няколко дни умората и напрежението си казват думата и атмосферата започва да натежава от "статично електричество", от което много лесно може да се разрази буря ...

А какво остава да се тръгне на сериозна експедиция, която би отнела месеци? Да се окажеш насред нищото на път за онзи край на света с неподходяща компания може да бъде много неприятно преживяване ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Защо се стигна до обиди че човека не е видял некои неща всичко се учи в крачка ама чат пат некой умре от недомислие еми да е мислил

И мене ме влече Чукотка но на волана на Урал
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Айде тръгваме, кога? Веднага дарявам ето тези супер подготвени автомобили точно като за Чукотка

тази е за екипировката

Румба забрави абитуриентката ми идвай с нас

Коментар

А в Чукотка ще чукоткате чукотки?
          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Гледам няма желаещи, Яворе докарай едната тук да започвам да тренирам, ама намери и един спонсор да я зарежда, че нещо ни бавят заплатите .
            Няма да я спирам - обещавам.
            LZ1NBN

Коментар

Желаещи има, можещи няма. Как беше, едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да го направиш. Усилията за тези три неща са много различни.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X