Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се отчаяно....математик!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търси се отчаяно....математик!

Търся някой, който да разбира от математика - 1 част университет с някакво свободно време или да ми препоръчате математик
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

От: Търси се отчаяно....математик!

Ти ли загази бе, Трева? Я кажи какво се учи във твоята първа част?

Коментар

Интеграли главно. Само математиката остана, не съм загазила....още
      A2 (+)

Коментар

Брей. С удоволствие бих си припомнил анализа заедно с тебе, лошото е че нямам една сесия време. Ако съвсем отидат на зле нещата, ... абе по-добре да не отиват съвсем на зле.

Да перефразирам Чапаев: с цялата си душа усещам как се заглаждат функциите при интегриране, но от години не мога да реша на хартия един 28-хилядник. И за разлика от Чапаев, мен ме е срам. Важно предупреждение: don't drink and derive. (Не е правописна грешка! Това може да те опази от потъване в математиката.)

Коментар

Висша или нормална математика? В моя университет (Техническия във Варна) 1 част е предимно матрици, детерминанти и ако не бъркам граници.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Треволякът още не е казал какво следва и къде, затова подпитваме - какво ПРИ ТЯХ е първият семестър математика. Щом са интеграли - добре, късали са ни на интеграли, знаем как става.

Коментар

При нас бяха 5 бр. 1во беше ЛААГ. Отдавна съм ги забравил и петте.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                При нас бяха 5 бр. 1во беше ЛААГ. Отдавна съм ги забравил и петте.
                Ми позабравил си ги - като мен де Първи анализ не вървеше ли успоредно с Линейната алгебра ? Няма начин за Нова година да не си бил накачил основните интеграли по стените като коледно украшение
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Re: Търси се отчаяно....математик!

Ела следващата събота или неделя на гости на Стефан с две шишета бира от 2 литра и практическото решаване на задачи с интеграли ще го научиш за тройка за около два часа. За по-висока оценка ще трябва повече бира, но резултатът никак не е гарантиран.

Предложението е сериозно. А каня гости в апартамента на трети човек, защото и той кани по същия начин в моя. "Да види к`во е"

П.С. Ако искаш наистина сериозна подготовка, която да те научи на висша математика, а не "просто да минеш" тогава нещата са различни и аз не мога да помогна съществено. Мога обаче да те насоча към преподавател (асистент) от УНСС, който реално преподава и предполагам няма да откаже да даде нещо като частни уроци адаптирано според нуждите.
                  Последно редактирано от Filthy@JvruceR; 16-01-11, 11:21. Причина: П.С.

Коментар

Уф. Предател. Така не само куче, скоро и човек ще пострада. Или ще ви карам да местите сандъци.
                    Не знам дали му личи, но Филип наистина е математик. Мини с учебника, да видим какъв е проблема. Ако е въпрос на еднократно кърпене на работата - за няколко часа ще се оправим. Ако е за постоянно - ще го мислим. Или жената на брат ми, или оня асистент, все някой ще се намери.
                    Счетоводителите едва ли учат ЛААГ. Сигурно малко анализ, и малко вероятности и статистика. И сигурно някакво линейно програмиране. Всичко друго няма за какво да им служи.

Коментар

За счетоводство на халос ще кажа, че би следвало да се изискват много вероятности, статистика, математическо оптимиране, линейна алгебра (без аналитична геометрия) и чак накрая накъде математически анализ (доколкото той все пак трябва да обслужва останалите като инструмент). Към групата добавям комбинаторика и евентуално висша алгебра.

Ужасен свят. Трябва да знаеш всичко, а накрая - нищо...

П.С. Стефане разкрит си - все пак четеш "спама". За наказание ще трябва да пиеш пак поне една бира!

Коментар

Става дума за закърпване на нещата, за 3, имам вече достатъчно 6ци..) Учим интеграли, диференциали, геометрия. Като геометрията е отрезови уравнения на права, общо уравнение на права и т.н. Аа важно допълнение изпитът е на 23ти, тази неделя. Нямате проблем за бири, суджуци, какво трябва, само кажете кой и кога...
                        A2 (+)

Коментар

Вариант 1 - Доходи в събота денем.

Вариант 2 - утре (вторник) в 12:00 в каб. 1206 на ТУ-София (това е в първи блок на втория етаж в най-най-затънтеното коридорче в ляво).

За интегралите и диференциалите ще закърпим положението. За аналитичната геометрия ще бъде повече зор - това от 8 години и отгоре не съм го докосвал.

Коментар

Вероятно е да се възползвам от Вариант 1 + Вариант 2 + асистента от УНСС
                            A2 (+)

Коментар

пресичане на равнина с хиперболичен параболоид... знаеш ли как се рисува?
                              Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X