Здравейте, как сте след загубата ? Немога да повярвам, че съм толкова зависим от една програма...
Дали ще се върне ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Skype ?
Свий
X
-
От: Skype ?
При мен още не е дошло.. Дано побърза..Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнениеВърна се. Добре, че ползвам по-добрите алтернативи, иначе...Non scholae sed vitae discimus.
Коментар
-
В социалната мрежа плъзна слух, че цял свят нямал..Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнениеАз също нямам Скайп и не знам защо не мога да се свържа...Някой има ли някаква представа?Non scholae sed vitae discimus.
Коментар
-
Скайп и при мен не работи. Форумите и съпорта му са претоварени и не работят - явно не са малко хората, които са опрели до тези две услуги. Заглавната му страница се отваря, но на нея - нищо.
Коментар
-
Ндаа, и в наше село няма скуре. Малко е като без ръце. Пристрастяването е голяма работа. Едно време като имаше ИРС и асикю, едното го ползвах за простотии, а другото да си говора с гажето в Италия няколко пъти седмично. А сега ми се вижда трудно без една глупава програмка. Ужаст.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Скайп не ми се отваря
Коментар