Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Skype ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Skype ?

Не можете да повярвате, всяка вечер лафя с 3 човека от Търново, един от Русе и двама от Добрич.. Трябва ми помощ или ICQ, но не ми се занимава и съм си свикнал с интерфейса на скайп..
    Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

http://www.oovoo.com/Next.aspx?os=downloadwin една нелоша програма дето бях забрави, че я имам до днес...

Коментар

Скайпа спря, някои се панираха, че няма да могат да чатят или скайпят (незнам кое е по правилно).
        Други сигурно вече са в групата на хората във фейсбук които нямат скайп, а трети ще си сипят още една ракия или нещо друго с което да притъпят болката от липсата на скайп.
        А ако спре интернета в световен мащаб какво ще правите.

Аз бих си сипал едно голямо уиски и отива в бара.
        Последно редактирано от _Константин_; 22-12-10, 20:14. Причина: редакция
        Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
        Dacia Duster 4WD

Коментар

Аз съм на линия. Имах проблеми по-рано но сега съм добре. Но няма с кого да си пиша пък
          TT-Tuning Team
          АСК Добрич

Коментар

Що да си плащам телефона като мога да си говоря по скайп без пари (условно казано)

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Мене не ми дреме.
              И на мен така.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Мдааа, все пак имало смисъл да държа и MSN (опа, Windows Live по новому) и ICQ. Резервиране му викат

Коментар

Една приятелка: Според мен спряха skype за няколко часа, за да може да отделите малко време на своите семейства и домашните ви любимци. които също спадът към семейството =)) , и да не е това причината все пак няма да умрете без skype има те си нет ще го преживеете ;pp
                  Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    Мене не ми дреме.
                    +1. Вечер, почивка...вие скайп търсите....има си форум, стига ви толкуззз.

Коментар

Абе и на мен не ми дреме за сървърите на Скайп ама имам 25 евра в сметката им и трябва да си ги ползвам. Какво ли ще стане ако наистина са сгънали чадъра как ще си търсим и от кого парите?

Коментар

Аз пък не ползвам това чудо и ми е все едно.Виж форума ще ми липсва.

Коментар

Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнение
                          http://www.oovoo.com/Next.aspx?os=downloadwin една нелоша програма дето бях забрави, че я имам до днес...
                          +1! Преди малко си проведох 4 разговора и съм си много доволен от немасовостта на продукта. Чувал съм (не съм сигурен и не знам дали е така), че уву-то е с по-добра технология от скайпа, но е по-непопулярен заради повечето платени функции.
                          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Skype сгъна в цял свят до преди малко и в щатите ситуацията беше същата при мен все още го няма,на някои места казват че се е появил.Едва ли да не успеят да се справят.
                            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                            тел.088четири 9едно9 4нула4
                            -------------------------------------------------------

Коментар

При мене ту се появява, ту изчезва.
                              Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                                При мене ту се появява, ту изчезва.

И при мен е така.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X