Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НЛО, как се започва...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: НЛО, как се започва...

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
    ОК, снощи голяма компания пускаха балони с топъл въздух от терасата на НДК. Голямо шоу става. Някои се вдигнаха над облаците, и там светят много интересно. Бяха над 50 балона, ама повечето вятъра ги свали, преди да наберат височина.
    не разваляй хубавата тема де, тъкмо стана интересно
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

А аз пък днес видях нещо много по-рядко, отколкото виждането на НЛО - катастрофа с Ферари! Тази вечер, точно пред Жъмбо на бул. България, едно черно Ферари се завъртяло, няма му я предната броня, отзад ударено в дясно, та му изскочил стопа, еърбеци излезли... Другите 2 участника - червеникав Опел Вектра, с който е било основното чукване и такси Шкода, само леко ударено отзад. Ииииии.... такива ми ти работи. НЛО се вижда често. Катастрофа с Ферари, поне у нас, доста рЕдко!

А иначе НЛО си го има. Дали е извънземни, дали е някакви електричества в атмосферата, оно си знае! А че има извънземни, то е ясно, при мащабите на просторанството около нас, които дори не можем да си представим, няма начин да няма много, много циливилизации!
      Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнение
        А аз пък днес видях нещо много по-рядко, отколкото виждането на НЛО - катастрофа с Ферари! Тази вечер, точно пред Жъмбо на бул. България, едно черно Ферари се завъртяло, няма му я предната броня, отзад ударено в дясно, та му изскочил стопа, еърбеци излезли... Другите 2 участника - червеникав Опел Вектра, с който е било основното чукване и такси Шкода, само леко ударено отзад. Ииииии.... такива ми ти работи. НЛО се вижда често. Катастрофа с Ферари, поне у нас, доста рЕдко...
        Чак пък рядко... Ето, гледай
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Дааа...ммм... Ферарита катастрофират, НЛО-та се оказват балони, Южната дъга е до първия дъжд... Накъде върви светът?
          Искам България чиста!

Коментар

А защо изобщо си милим,че сме единствени в вселената а.....
            MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
            MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
              А защо изобщо си милим,че сме единствени в вселената а.....
              Защото на някои така им изнася.
              Аз,не мисля,че сме сами.
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                Защото на някои така им изнася.
                Аз,не мисля,че сме сами.
                Съгласен!
                Предполагам, че всичко е започнало от меренето на п...и, чий бог е по-велик и по-единствен. Да не навлизам в темата, че току виж съм си изпросил някой бан
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X