Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НЛО, как се започва...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• НЛО, как се започва...

Предполагам, така човек се вглежда в НЛО, преди да стигне до зелените човечета, Розуел, село Ключ, световната конспирация и общо взето Курило.

Преди около час и нещо минавах пред НДК и забелязах 3-4 необичайни (има си хас!) висящи светлини. Едрички при това. Всичките бяха, така да се каже двуцветни - с по-червеникава и по-бледа част.

Първо си помислих, че нещо е закачено на т. нар. пилони, където всички хора си уреждат срещи и тъй като понякога мнозина се сещат за това място в едно и също време, после дълго се издирват в навалицата.

Само че моите светлини бяха встрани от пилоните. Така. После не ми се оправда и хипотезата, че е нещо, свързано с мача, от който чувах възгласи, усилващи чувството за тревожна мистериозност.

Чак след това се сетих да снимам с телефона. Неговият часовник е отбелязал на кадрите от 20.38 до 20.40 ч.

Обектите бавно отлетяха в посока юг-югозапад и се скриха в задалите откъм Витоша тънки облаци. Останах обаче с чувството, че се вдигаха и нагоре. Най-накрая остана само един - или най-яркият или най-близкият.

Важно научно уточнение е, че практически не бях пил. Всъщност на водката наблегнах току-що и ще внимавам, така че като чуя гласове, да разбера каква информация ми поверяват.

Поздрави!
    Последно редактирано от дядо Ники; 02-12-10, 20:54. Причина: многобройни грешки поради извънземно вълнение
    Искам България чиста!

От: НЛО, как се започва...

Ха ! Сега ще ти обяснят, че това което си го видял, всъшност не си го видял
    Над мене е прелитало такова вечер в планината, без никакъв шум-макар да летеше ниско, но докато взема въздухарката и се отдалечи коварно..

Коментар

Интересно наистина. Ама толкова са ни промили мозъците да не вярваме,че и ако се ударим в нещо такова пак ще има песимисти. Завиждам ти благородно за преживяването, каквото и да е.
      висете отпуснато

Коментар

Снощи по телевизията съобщиха, че щатите ще изнесат информация относно НЛО. И явно извънземните са дошли да послушат какво е кажат за тях.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
          ...
          Над мене е прелитало такова вечер в планината, без никакъв шум-макар да летеше ниско, но докато взема въздухарката и се отдалечи коварно..
          Междугалактическа война, провокирана от въздухарка Изцяло в стила на Галактическия стопаджия.
          Последно редактирано от Rabin; 03-12-10, 12:39.

Коментар

Абе да не е някое от тези http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvait...zemiata.105231 ?

Коментар

Казвам аз , че ще ни нападнат и ще ни изпият ракията, ама не......
              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
              WJ 4.7

Коментар

Има нещоооо! Вчера по новините съобщиха , че НАСА готви мащабна пресконференция свързана със съществуването на извънземен разум. Аз лично за пръв път чувам да се съобщава предварително за готвена пресконференция. Залагам кило ракия , че нашата ракия не им понася . Иначе досега да ни бяха погнали. И тия за пари са дошли. Иначе как да си обясня къде изчезнаха толкова мистериозно моите?:-)
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Сега са много модерни по разни младежки събирания, едни китайски балони с топъл въздух. Разгъват се, диаметър към метър и в основата им се пали пламък. Предполагам, че спирт или нещо от рода и те под влиянието на топлия въздух излизат нагоре. Вятъра ги разнася наляво - надясно. По концертите лятото имаше доста такива и ако не си видял как става цялата история, си мислиш, че извънземните искат да гледат гратис музика
                  В нета намерих на няколко места да продават такива. Имаше яко обяснение - "Балона може да се използва многократно (докато вятъра не го отнесе)
                  Много вероятно е да си снимал точно такова НЛО.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                    Има нещоооо! Вчера по новините съобщиха , че НАСА готви мащабна пресконференция свързана със съществуването на извънземен разум.
                    Най-вероятно е това: НАСА откри нова форма на живот

Астробиолози, които провеждат тестове в езерото Моно в Калифорния, откриха първия познат на планетата ни микроорганизъм, който може да живее и да се възпроизвежда чрез токсичния арсен, се казва в съобщение на сайта на НАСА.

...............

Откритието ще промени учебниците по биология и ще разшири търсенето на извънземен живот.

Определението за това какво е живот току-що се разшири, коментира Ед Вайлер от научния отдел на американската космическа агенция. Когато търсим нови форми на живот в нашата Слънчева система, трябва да мислим по-разширено, да очакваме живот какъвто не познаваме, добави той.
                    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от бат Димо Преглед на мнение
                      Сега са много модерни по разни младежки събирания, едни китайски балони с топъл въздух. Разгъват се, диаметър към метър и в основата им се пали пламък. Предполагам, че спирт или нещо от рода и те под влиянието на топлия въздух излизат нагоре. Вятъра ги разнася наляво - надясно. По концертите лятото имаше доста такива и ако не си видял как става цялата история, си мислиш, че извънземните искат да гледат гратис музика
                      В нета намерих на няколко места да продават такива. Имаше яко обяснение - "Балона може да се използва многократно (докато вятъра не го отнесе)
                      Много вероятно е да си снимал точно такова НЛО.
                      Само аз ли си мисля, че това е летящ коктейл Молотов, който може да се приземи навсякъде?

Коментар

Смях, не смях, за същите тези летящи светлини ни разказа днес сутринта един колега. Гледали са ги снощи по същото време от паркинга на НДК. Явно гледката се подтвърждава. А поне за нас остава извода, че светлините са с неустановен произход.

Коментар

ОК, снощи голяма компания пускаха балони с топъл въздух от терасата на НДК. Голямо шоу става. Някои се вдигнаха над облаците, и там светят много интересно. Бяха над 50 балона, ама повечето вятъра ги свали, преди да наберат височина.
                          Show must go on!
                          LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                            Казвам аз , че ще ни нападнат и ще ни изпият ракията, ама не......
                            Да имат да вземат. Аз моята не си я давам. Ще се сражавам до кръв......да си сварят компотите сами.

Коментар

Аз бях видял нещо подобно. Беше само една светлина и летеше бавно, не много високо. Нямаше и шум. Светлината беше бяла
                              Дарин 0897042636
                              ВАЗ 2105

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X