От: Границата на мундарлъка
Беше лятото на 2004. Август, отпуски, хубаво време, стръв за БГ мадами, ухааааааааааааа
. Имах едно много наточено BMW 3-ка. Много си го обичах, ква подръжка ми правех не е истина. Та тогава реших да съчетая отпуската в София със смяната на хидравличните повдигачи, купих си ги от тукашния център на BMW в нашия град, все се опасявах, че в София може да ми продадат някакви фалшиви. Но понеже бях твърдо убеден, че българските майстори са най-великите на света 
, а и в същото време несравнимо евтини, в сравнение с френските, решението дойде от само себе си - частите купувам тук във Франция, а ремонта го правя в София. Речено - сторено.
Пристигам си вкъщи, приятели, ядене, пиене, веселби .......... Поинтересувах се къде има читав сервиз с разумни цени. Препоръчаха ми един в ''Овча купел'', спомням си, че в непосредствена близост имаше автомивка и автокъща, точно до линията на трамвая. Заведоха ме, гледам - всичко лъскаво, реклами, механиците с едни такива наточени комбинезони, викам си ''бре, ударихме дюшеш''. Всички любезни, протягат ти ръка
, абе само хубави емоций, кафето безплатно, туй-онуй .........
Оставих колата, взех такси и слязох в центъра да се мотам по магазините. Към 17.30 ч. ми звъни шефа на сервиза и ми казва да ида към 18.00 да си взема колата, всичко било готово, супер, пробвали я, няма чукане от повдигачите вече, няма дявол. Ей, грейнах!
Отивам, све у реду, платих някакви смешни 95 лв. /в сравнение с 800 евро
, които ми обявиха тук във Франция/, дадох лют бакшиш на този, който беше извършил ремонта, яхнах бавареца и газ, бре кеф, бре чудо!
Дойде време да се прибирам, хубавото и евтиното свърши. Вече ТУК една сутрин вдигам капака да си проверя маслото и ....... О, УЖАААААААС
- мотора целия в масло! Майко мила, настръхнах! Отивам веднага в един сервиз при един стар майстор-вълшебник, наистина златни ръце. Първо измихме двигателя с пароструйката, че да се вижда откъде изпуска маслото. И кво мислите се оказа? Липсваха 2 болта от капака на главата 

. Гадно ми стана много. Веднага отидох в BMW и купих целия комплект заедно с гарнитурата. Сменихме ги с моя майстор и колата заспа.
Спомням си, че в казармата имахме един олигофрен, който като разглобеше и сглобеше автомата за почистване преди наряд, на масата оставаха чаркова за още 2 автомата.
Горещо се надявам сервиза, в който ми ''ремонтираха'' BMW-то да е затворил отдавна, а ''майстора'' да се моли Богу горещо да не се срещаме отново, за негово добро е!
Бах маа му
! За пореден път се убеждавам, че в тая псевдо държава всичко е фалшиво, пошло, измамно и гадно!
Беше лятото на 2004. Август, отпуски, хубаво време, стръв за БГ мадами, ухааааааааааааа
. Имах едно много наточено BMW 3-ка. Много си го обичах, ква подръжка ми правех не е истина. Та тогава реших да съчетая отпуската в София със смяната на хидравличните повдигачи, купих си ги от тукашния център на BMW в нашия град, все се опасявах, че в София може да ми продадат някакви фалшиви. Но понеже бях твърдо убеден, че българските майстори са най-великите на света Пристигам си вкъщи, приятели, ядене, пиене, веселби .......... Поинтересувах се къде има читав сервиз с разумни цени. Препоръчаха ми един в ''Овча купел'', спомням си, че в непосредствена близост имаше автомивка и автокъща, точно до линията на трамвая. Заведоха ме, гледам - всичко лъскаво, реклами, механиците с едни такива наточени комбинезони, викам си ''бре, ударихме дюшеш''. Всички любезни, протягат ти ръка
Оставих колата, взех такси и слязох в центъра да се мотам по магазините. Към 17.30 ч. ми звъни шефа на сервиза и ми казва да ида към 18.00 да си взема колата, всичко било готово, супер, пробвали я, няма чукане от повдигачите вече, няма дявол. Ей, грейнах!
Отивам, све у реду, платих някакви смешни 95 лв. /в сравнение с 800 евро
Дойде време да се прибирам, хубавото и евтиното свърши. Вече ТУК една сутрин вдигам капака да си проверя маслото и ....... О, УЖАААААААС
Спомням си, че в казармата имахме един олигофрен, който като разглобеше и сглобеше автомата за почистване преди наряд, на масата оставаха чаркова за още 2 автомата.
Горещо се надявам сервиза, в който ми ''ремонтираха'' BMW-то да е затворил отдавна, а ''майстора'' да се моли Богу горещо да не се срещаме отново, за негово добро е!
Бах маа му

Баси, и аз правя глупости понякога, ама чак пък такива изпълнения не съм очаквал, дори и от новобранец в бранша.
Коментар