Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ с руския език

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ с руския език

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
    Ела при мене с книгата, ще ти я преведа.
    Колега "Veni1", аз книга на Руски нямам, имам една на български, но в нея пише бегло за нещата повече е наблегнато на теория, рпизнаци и тем подобни, инак мерси
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Тука гледа ли;http://books.tr200.net/f.php?f=%F0%F...%E8%E2%E0+2131

Коментар

Хм, то за десет минути език не се учи..

На гугъл-транслейтора много-много не му вярвай - щом го докарва до звездички, не е на добре
        в случая става дума за верижно зъбно колело, не за звездички

Пламене, колцина от младата генерация знаят какво е бабит, еле пък как се работи с шабър, и какво значи заливане на лагер...

Бобчо, аз по разходки ходя рядко, ама в профила ми пише как да ме намериш ( а то май няма някой от Пловдивската група да не знае къде съм ) - обади се, все пак.

Коментар

Ела при мене с книгата, ще ти я преведа.
          Ако може и аз да дойда с всичките томчета на Большая Советская енциклопедия?

И това ако не е спам...
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Хм, то за десет минути език не се учи..

.
            То за това го насочвам към книжките. Има доста картинки и лесно ще се ориентира.
            Това от аватара, със руската книжка "Аз ремонтирам ЗАЗ", три пъти съм му правил основен ремонт. И какво ли не още. Взех го на старо на 100к, При мен врътна още 350к.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              То за това го насочвам към книжките. Има доста картинки и лесно ще се ориентира.
              Това от аватара, със руската книжка "Аз ремонтирам ЗАЗ", три пъти съм му правил основен ремонт. И какво ли не още. Взех го на старо на 100к, При мен врътна още 350к.
              Да, колега Пенчо, но тези книги, от каде ще ми ги доставят, защото гледам, че е Руски сайт? ?? От Русия?Защото ако е от Русия, няма да си заслужава, аз като дам колкото книгата за доставка, по добре да отида да се ровя по борсите, което мисля да направя, днес или утре, пък да видим дали ще намеря техническа литература
              Инак мерси за линка..
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                Да, колега Пенчо, но тези книги, от каде ще ми ги доставят, защото гледам, че е Руски сайт? ?? От Русия?Защото ако е от Русия, няма да си заслужава, аз като дам колкото книгата за доставка, по добре да отида да се ровя по борсите, което мисля да направя, днес или утре, пък да видим дали ще намеря техническа литература
                Инак мерси за линка..
                Има бутончета "скачат книгу" - какво ли значат?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                  Има бутончета "скачат книгу" - какво ли значат?
                  По пътя на логиката, трябва да се свалят книгите от това бутонче, но съм го пропуснал...Сега ги пуснах да се дъпкат МЕРСИ!
                  Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 05-11-10, 15:43.
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Пламене, колцина от младата генерация знаят какво е бабит, еле пък как се работи с шабър, и какво значи заливане на лагер...
                    Вени, той бабитът и производните му, не е отменян като компонент при биелни и основни лагери.А работата с шабърът изобщо не съм убеден, че е излишна при ладов мотор, дори и в днешно време.
                    Да не се питаме после що смля лагерите, че и вала посиня.
                    Правил съм не един основен ремонт, но дори и при последния/на Фронтерата/ огледах доста критично черупките, после ги завъртях с масълце/на ръка/ да видя пак дали няма напряг, после събрах мотора.

Коментар

Максе, не само на руска кола. Точно сега имам в бокса една Хонда, на която някой е сменял лагери... но там работата е толкова дебела, че мисля да пусна отделна тема.
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X