Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идиотски случайности

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Идиотски случайности

Идиотски случайноти !
    Ето пример. Обикалям си из Цум, разглеждам витрините и в една от бижутериите, много готина мацка работи. Влезнах, досаждах, въртях се, обаче не връзва. Тръгвам си и си мисля, ех къде са сега ония добри, древни сили, които нерядко помагат на мечтателите, да ми я доставят тая на нашата улица, франко кревата, както майка я е родила..И така вървя си и си мисля глупости и си се хиля, добре ама…
    Имам един приятел през два входа, партия сме от 15 години, по морета сме обикаляли, рамо до рамо сме били в по-шантавите времена и даже и жените сме си разменяли понякога, не постоянните де.
    На другия ден излизам и гледам същата продавачка излиза с него от неговия вход. Ъъъъъъъъъ мат! После го питам:
    -как бе брате стана това..откъде я познаваш тая..
    -ми вчера я забих в някакъв сайт…взех Е класата на Гого-Истината/съсед, имотен измамник/ и отидох да я взема от работа, върза ми веднага, през клуба и у нас. Ама на сутринта пуши на балкона и вика – нек’ъв ти краде мерцедеса после се усети и си тръгна бясна…
    Тая история е истинска !
    Имам и други, но някои не са за вярване чак, та нека ако някой има подобен опит сподели.
    Защото, общо взето тия неща се случват, пожелаваме си нещо и се получава, но винаги някак изменено на финала

От: Идиотски случайности

Къртиш...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
      Идиотски случайноти !
      ...........
      Защото, общо взето тия неща се случват, пожелаваме си нещо и се получава, но винаги някак изменено на финала
      Сър, то и в сънищата така става, сър! Няма пълно щастие, сър...

Коментар

Сър,
        дай и скайпа на убавицита

Коментар

Еййййййййй, наистина, туй сайтовете за запознанства са опасна работа! Що ли? Ами щото и аз забих една в един сайт и вече две години не мога и не мога да я изпъдя! Кво ли не пробвах ! ? Давайте акъл!!!
          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
            Еййййййййй, наистина, туй сайтовете за запознанства са опасна работа! Що ли? Ами щото и аз забих една в един сайт и вече две години не мога и не мога да я изпъдя! Кво ли не пробвах ! ? Давайте акъл!!!
            Забий друга от сайта и тя знай ко да прай по нататък

Коментар

Кажи й, че си се преоткрил и вече лявата плашка не я заменяш дори за тон злато...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Кажи й, че си се преоткрил и вече лявата плашка не я заменяш дори за тон злато...
                Аааа няма да фани дикиш!! Наиш къф голям среден пръст има!!
                Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
                  За това мъдрите хора казват: "Внимавай какво си пожелаваш"
                  От своя личен опит стигнах до някои полезни заключения...
                  Много е важно заявките към Съдбата да са прецезирани до най-малка подробност, защото общите и мъгляви формулировки дават безброй варианти за тълкуване...и от там вероятността желанието да се бъдне ама не баш, е близка до 100%.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                    За това мъдрите хора казват: "Внимавай какво си пожелаваш"
                    От своя личен опит стигнах до някои полезни заключения...
                    Много е важно заявките към Съдбата да са прецезирани до най-малка подробност, защото общите и мъгляви формулировки дават безброй варианти за тълкуване...и от там вероятността желанието да се бъдне ама не баш, е близка до 100%.
                    Е, да ама точно тия прецизираните никога не се сбъдват. Тъй че или се съгласяваш безбройните варианти или пиеш студена вода. Въпрос на тълкуване и възприятия.

Коментар

Аааа няма да фани дикиш!! Наиш къф голям среден пръст има!!
                      Ми търси ги с по-малки шепи бе, братче, т'ва си е притеснително и при дясна плашка, може да си спретне фреш от некои твои анатомии...
                      Казвай тогава, че ти е изпаднала супер далавера и като се върнеш ще се къпете в кинти,шампанско и пилешко мляко.
                      Отиваш да береш ягоди в Марианската падина за година/с връзки и рушвети, разбира се/, ще и звънкаш при първа възможност.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        Ми търси ги с по-малки шепи бе, братче, т'ва си е притеснително и при дясна плашка, може да си спретне фреш от некои твои анатомии...
                        Казвай тогава, че ти е изпаднала супер далавера и като се върнеш ще се къпете в кинти,шампанско и пилешко мляко.
                        Отиваш да береш ягоди в Марианската падина за година/с връзки и рушвети, разбира се/, ще и звънкаш при първа възможност.
                        Макс,в тая падина дето споменаваш,нямаше ли и една барачка?Много хубав зелен хайвер съм ял там...

ПП а колегата сър Борко наистина изкърти мифките...
                        Не че ги няма тия идиотски случайности,но съм забелязял,че идиотски бързо ми бягат мангизите от джобовете,река ли да забия некоя..."случайност"...

Коментар

Направи и дебела застраховка живот. После ще се разберем нещо.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Влюби се в нея....това ще трябва да е достатъчно.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                              Има и култов филм по въпроса - "Шеметна сделка". Не е истина как съм се смял като го гледах първия път.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X