Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сън в лятна нощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сън в лятна нощ

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
    140 коне са
    Достатъчно, за да усетиш вятъра от пророческия сън

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
      Достатъчно, за да усетиш вятъра от пророческия сън
      Много обичам да сънувам как вятър вее къдрите ми

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
        Много обичам да сънувам как вятър вее къдрите ми
        Има тълкуване на тоя сън-за белия кон и къдриците!!! Ама в твоя случай сме закъснели с тълкуванието!!
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Напоследък сънувам предимно кошмари в които съм или само аз, или аз и жена ми, или цялото семейство (обикновено тези са кошмари с природни бедствия). Всякакви хора непознати, познати, места където съм бил и такива, които не знам дали съществуват, напрегнати ситуации. В единия от сънищата ме застреляха. Събудих се... ясно си спомнях всичко... в началото дишах учестено и бях яко стреснат. после леко-полеко се успокоих, но вече не можех да заспя, пих една бира и заспах пред телевизора в хола. Пък съм пацифист, миролюбив...

Ако има кой да ми ги разтълкува, ще си ги записвам с подробности, толкова са силни и трайни в паметта ми.
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
            Аз пък много, много не вярвам на пророчески сънища. Може би ако някой си има такива способности...
            Мда. И аз не вярвам, но...Когато бях малка и се случваше да спя с майка ми заедно /когато татко беше в командировка/, една нощ около 3 часа тя подскочи стреснато, седна в леглото и ми каза: "Дядо ти умря!". Ставаше въпрос за нейния баща. Той не беше болен. Докато се обяснявахме какво и как, телефонът звънна и ни съобщиха вестта. Още доста такива случки мога да разкажа, но ще стане досадно. И не ми ги е "казала една жена на опашката", а са или от майка ми, или от мен. При сънищата има голяма разлика - има такива най-обикновени, които се сънуват стандартно почти всяка нощ. Когато ги сънуваш, разбираш че са просто "чистене" и не им обръщаш внимание, пък и те не заслужават, освен ако не искаш фройдиски да се взираш в себе си. Но има и такива, които са все едно, че не си сънувал, а просто си бил в друга действителност - толкова ярки, че не можеш да ги различиш от будното състояние. Когато се събудиш от такъв сън, някое време не можеш да "включиш" буден ли си, сънуваш ли още и изобщо къде си и кой си. Те не бива да бъдат подминавани с лека ръка и обикновено хич не са случайни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X