Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сън в лятна нощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сън в лятна нощ

За сънищата е казано толкова много, че едва ли ние ще кажем нещо повече. Аз сънувам всяка нощ...цветно и така истински, че понякога усещам аромати насън. Много пъти помня сънищата си и има такива, след които се чувствам тягостно, и напрегната. Обикновено, скоро след това се случва нещо не особено добро. Половин година често сънувах дома на майка ми с наредени трапези по двора и много хора наоколо, а баща ми седеше там млад и накипрен с бяла риза. На другата година почина и вярно - имаше трапези на двора...Дали подсъзнанието дава сигнали, или всичко е просто случайност? Да поговорим за това, ако ви е интересно.
    Последно редактирано от Dan7; 02-10-10, 08:43.

От: Сън в лятна нощ

Аз не вярвам в езотеричното, но определено в сънищата има нещо. Не знам какво точно, но има нещо бе...
    Сънищата които най-ясно си спомням са тези в които сънувах, че съм пропушил отново след отказването. Толкова ясно ми беше видението, че чак на сутринта бях щастлив, че е било само сън.

Друг пример-кръстницата ми разказва, че веднъж сънувала как се тегли тотото. Събудила се, помислила,че няма да е зле да запияе числата, но я домързяло. На сутринта си спомнила какво е сънувала, опитала се да си спомни числата, но стигнала до четири числа. Пуснала фиш с тези числа, и още две наслуки. При тегленето четирите числа се паднали между изтеглените... Не знам, мове и да е измислица, но тя го разказваше толкова убедително...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Интересно е, но за съжаление тук май няма компетентни по въпроса.
      И за съжаление, дори и да сънувам, почти никога не си спомням. Дали спя като пън или причината е друга...не зная ?!

Коментар

Реален или измислен, съдбоносен или незначителен, още от древността сънят неизменно навестява всеки от нас. Дарява или наказва със загадъчните си символи. Да вярваш или не..? Всичко е така осезаемо и същевременно абсурдно. Ако е само плод на пренапрегнатото ни съзнание от къде идва онзи страх, какви са тези нелепи предчувствия, защо извън всякакъв здрав разум се предаваме на мистични настроения? Дали наистина сънят отключва второто ни АЗ? Дали светът на сънищата е отделна, паралелна реалност?
        В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Има един интересен трик , да си видиш ръцете насън, тоест да действаш осъзнато насън , ама досега не съм успял

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
            Интересно е, но за съжаление тук май няма компетентни по въпроса.
            Никой не е компетентен по твоите сънища. Освен ти, но само донякъде. Все пак, каквото и да казват за Фройд, той е станал известен не точно с теориите си за сексуалността.

Интересно, че сега отваряте темата. Още си мисля какво да правя с това, което сънувах тази нощ. Бързо трябва да реша, защото избледнява. А рядко сънувам.

Коментар

И аз онази вечер сънувах покъртително истински сън. На сутринта станах и тръгнах да довършвам започнатото в съня. Иначе разни блудкави, незапомнящи се сънища сънувам редовно. От време на време( тази година 2 пъти) се сещам и проверявам в съновника, но след като проверя забравям да следя дали се случва предсказанието . Явно не вярвам чак толкова.
              Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Кажете какво сънувате де! Може и да познаем някак си нещо, па макар и като пъзел за игра.

Коментар

Аз пък много, много не вярвам на пророчески сънища. Може би ако някой си има такива способности...
                  Мисля си, сънищата в някои отношения са като "боклукчийска кофа". Нещо което те тормози, явно или подсъзнателно, по време на сън мозъкът го "чисти". На мен ми се е случвало. Тормози ме нещо...сънувам се в "ситуацията", сутринта проблема го няма.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                    Аз пък много, много не вярвам на пророчески сънища. Може би ако някой си има такива способности...
                    Мисля си, сънищата в някои отношения са като "боклукчийска кофа". Нещо което те тормози, явно или подсъзнателно, по време на сън мозъкът го "чисти". На мен ми се е случвало. Тормози ме нещо...сънувам се в "ситуацията", сутринта проблема го няма.
                    Възможно е и така да е. Тук се чудим заедно какво и как е. Едва ли ще намерим истината, но нека се пробваме поне. Не, че е важно, но е интересно.

Коментар

Още от дете сънувам един и същи сън, по-скоро е кошмар. Случва се само когато съм болна. Сънят се повтаря до най-малкия детайл.
                      В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Не съм много запозната,но знам със сигурност, че няма случайни неща.Същото се отнася и със сънищата.Понякога това е "изпращане на сигнал"-просто в този момент трябва да бъдеш предупреден за нещо...И знам също,че не можеш да предотвратиш нищо,понеже е предначертано да се случи.Дааам....Странна работа е това със сънищата и доста интересна.Понякога,когато сънувам е толкова хубаво,че не ми се иска да се събудя...или...събуждам се и се опитвам да заспя ,за да го продължа,но...уви...не може.Имам много близък човек,който се занимава с тези неща...теория на сънищата....интересно би ми било,остава да намеря повечко свободно време и ще споделя тук какво съм научила и разбрала.
                        Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Аз пък всяка вечер сънувам, че вятър ме вее на бял кон

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                            Аз пък всяка вечер сънувам, че вятър ме вее на бял кон
                            Това означава, че е време да развееш перчема, яхнал 150 червени коне

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                              Това означава, че е време да развееш перчема, яхнал 150 червени коне
                              140 коне са

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X