Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Капан за мишки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Капан за мишки

Такава е работата значи !
    Много културна мишка. Миналата зима си еоткрила път през покрива, пробила дупка в тавана/изкуствен/ на вилата и нахлула вътре ! Паднала е веселба ! Бяха останали семки на масата няколко пакета и тя там естествено J . Плюскала , но и станало студено и влезнала в гардероба , там пак се угощавала , яла и плюла , е и други дребни нужди е имала. С третия пакет вече на пълно стомахче се е наместила пред камината и там бавно го е довършила като е плюла по пода ! Финес !
    Сложих капан пролетта с парче кашкавал и тя се хвана естествено, обаче се оказа , че тогава започват ядовете J Изобщо, сетих се за мишката от Зеления път на Стивън Кинг , мисля че имаше прояви на разум ! Не ставам за ловец. Не можах да я убия. Пуснах я на двора, но за всеки случай заредих пак капана с кашкавал. След 2 часа беше го изяла и спеше вътре в капана отново. Само леглото не си беше донесла ! Извърлих я на около 200 метра от къщата и оставих капана празен ! На сутринта пак празен , а хитреца наднича отгоре , гризе стиропора и ми го плюе на главата ! Няма закуска !
    Накрая я закарах на няколко километра и я пуснах, дано се заблуди на връщане ! Някой има ли опит с подобни гадинки, някаква тактика, как процедирате? Видове капани ?

От: Капан за мишки

Бреййййййй, е те тва е Мишка и половина! Изобщо мишките и Мишоците обичат да мишкуват. Тая Мишка всичко е омишкала и сега си мишейства неомишковявано.
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Котка. Мишките бягат поне от миризмата и, ако котката не си изпълнява задълженията.
      Най-простия механизъм за капан е измислен предполагам каменната ера. Съвременно решение: на един орех забождаш игла. На иглата слагаш храна-примамка. С ореха подпираш ръба на някаква не тежка чинийка (алпака става), като примамката е под дъното на чинийката. Щом гризача се изкуши от примамката и отиде да я пробва, след като натисне лоста-игла, ореха се "извърта", ръба на чинийката се преплъзва и захлупва вредитела.
      Успех и пиши дали работи.
      Публикувайте отговор

Коментар

Абе той че ще работи ,ще работи ама такъв на колегата явно не му трябва,защото в този вид мишката все ще е в амнистия!!Явно на него му трябва от ония със силната пружина !! Като щракне и да няма нужда да ходи на далеч да я пуска.Я пробвай!!!
        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Хахаха, "мишок терминатор" - I`ll be back!

Коментар

Коментар

Ако толко ти е жал, зареди капана и си тръгни от вилата. И понеже може да се върнеш другата седмица да речем, а мишока да не е умрял и да трябва да го водиш пак на екскузия сложи и малко отрова за мишки в капана. После ще викнеш попа да напправи едно опело ще пиете по едно и готово
              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Не може да е сама , имах подобен проблем .Не помогнаха ни капан ,ни отрова , бяха нападнали новата ми къща цяла армия. Решението се оказа -електронен капан за гризачи. Мишките се оказаха спомен,а за лятото я включих на терасата .Така прогони и къртиците ,много ефикасна се оказа . Успех.

Коментар

Ако не сте го гледали:

Коментар

хо хо супер е

Коментар

Първоначално публикуван от plamen atanasov Преглед на мнение
                      Не може да е сама , имах подобен проблем .Не помогнаха ни капан ,ни отрова , бяха нападнали новата ми къща цяла армия. Решението се оказа -електронен капан за гризачи. Мишките се оказаха спомен,а за лятото я включих на терасата .Така прогони и къртиците ,много ефикасна се оказа . Успех.
                      Я дай малко данни за конкретния "капан", който използуваш, може и на лични. Че досега не съм попадал на нищо, което да работи повече 10 дена. Освен котката де, но тя не е електронна
                      В смисъл, те играчките си работят, но мишките спират да им обръщат внимание. Даже като има плъхове (за незапознатите - плъхът и мишката са различни гризачи, разликата е да речем колкото от кокошка до орел) след 3-4 дена до 2 седмици, според това колко е хитра плашилката, започват да я гризат и да акат концентрирано отгоре и.
                      Ако има измислено нещо, което наистина върши работа за постоянно, да отивам да търся, че особено на ранчото, зимата има сериозен проблем с гадните мишки.
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Аз ползвам капан-клетка с решетки. Трябва да се атакува кашкавала на куката , за да хлопне вратичката Принципно , ако няма механично въздействие върху някой от елементите на механизма, може да стои в готовност и половин година .

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
                          Аз ползвам капан-клетка с решетки. Трябва да се атакува кашкавала на куката , за да хлопне вратичката Принципно , ако няма механично въздействие върху някой от елементите на механизма, може да стои в готовност и половин година .
                          +1

Що плъхове съм изловил с това чудо - брой нямат. Доста ефикасен е. Става дума за този:

Коментар

Да ! Абсолютно същия Той ми е първият всъшност , но действа безотказно !

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
                              Да ! Абсолютно същия Той ми е първият всъшност , но действа безотказно !

E, може да се каже, че станахме братя по оръжие!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X