Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Болка и внушение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Болка и внушение

М М М Мазохисти!
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
      Аз преди няколко години (8-9), за да си взема една тетрадка по математика- сцепих си много лошо веждата на една ръбеста ракла- нищо не усещах- абсолютно нищо (може би аааадски слаба тъпа болка). Пък и не виждах раната. След няколко секунди, като видях кръвта по ръцете и чаршафите (бях си легнал на едно легло и от него се опитах да взема тетрадката ) и като баба ми се разпищя- заревах и почнах да треперя, ама болка пак не усетих. А си беше почти до кокал. Не знам как стана.
      Колега и аз имах абсолютно същата случка но на различно място.Та към случката.Бях 4 клас имахме физическо ама на мен ми беше лошо и отивам аз в тоалетната да п@върна но при навеждането с ударих във веждата и свърших си работата и тръгвам към съблекалнята.Болката беше само при удара.Учителката беше точно тогава в мъжката съблекалня и като ме видя просто не може да се опише физиономията и много се уплаши.Тогава и аз се уплаших и заревах ама не от болка и след това тя ми промива раната като се погледнах аз бях целия в кръв.Не ме питайте как съм се прибирал.Остана ми белег ама съвсем малък.Та може би мястото е бедно на нервни окончания или нещо друго но това е факт и при мен.

Коментар

Не знам кой от кой е по-мъжки, ама по-хубаво си е да не боли. А сам да си направя да боли...А стига бе! И тука имало шантави!
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X