Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Болка и внушение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Болка и внушение

Направих си един експеримент дето ще ме вкара в графата на лудите завинаги
    Значи, докато си пуша си допрях цигарата до ръката и в началото болката е страшна, но след първите 3-4 секунди , всички усещания изчезват и просто си седях и си наблюдавах как ми пуши кожата. Болката е на импулси, които просто заглъхнаха в един момент.
    Възможно ли е самия участък да се самоанестезира по някакъв начин или теориите от матрицата са верни, че не съществува нито агента нито пъжолата
    Факт е, че суфите вършат такива неща , пробиват си разни дупки с игли , но при тях няма кръв , белези и тн, пък аз сега си имам мехур

От: Болка и внушение

Сдуру можно и хер сломать.

Иначе да, болката е условна както и всяко друго усещане.

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
      Направих си един експеримент дето ще ме вкара в графата на лудите завинаги
      Значи, докато си пуша си допрях цигарата до ръката и в началото болката е страшна, но след първите 3-4 секунди , всички усещания изчезват и просто си седях и си наблюдавах как ми пуши кожата. Болката е на импулси, които просто заглъхнаха в един момент.
      Възможно ли е самия участък да се самоанестезира по някакъв начин или теориите от матрицата са верни, че не съществува нито агента нито пъжолата
      Факт е, че суфите вършат такива неща , пробиват си разни дупки с игли , но при тях няма кръв , белези и тн, пък аз сега си имам мехур
      Чист шок. Ако си отрежеш ръката усещането ще е сходно ... Защитна реакция на механизма. И после като се отпуснеш е вторичната болка... по-дълга и гадна.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Сдуру можно и хер сломать.

....
        хаха тук грешиш обаче, не е възможно ! човекът е единствения бозайник дето няма кост там

Коментар

Може, може. За глупостта граници няма.

Коментар

Всички сме чували за използването на хипноза вместо анестезия дори в операционна зала.
            Възможностите на човешката психика дори не са изучени на 100%...
            А хората, които умеят да използват психиката си извън познатото и общоприетото, много често заклеймяваме с етикет "луд"...защото е най-лесно.

Коментар

Малко от личните ми експерименти .Идва клиент и пита ще боли ли ако си направи татуировка еди къде си и дали има нужда от анестетичен крем .Обяснявам ,че на рамото няма да има грижи и крем му не требе .Онзи е навит и започвам да го копам .Оказва се ,че го боли доста и започва да мрънца за крем .Слагам му мазното ,взимам му +20 евро и онзи вече е щастлив и не го боли никъде освен джоба .Всичко е в реда на нещата с изключение на една малка подробност .Ефекта от мазилото се появява след около час .Реших ,че тоя е по-чувствителен и крема го е хванал веднага .Същата история но с разликата ,че крема беше свършил .Оная кряка и си го иска ........
              -А тук намерих останал малко в една тубичка .Искаш ли ?
              -Искам !
              -На ти !
              Веднага спира да я боли .Крема дейвствително беше свършил .Наплесках я с вазелин .
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Няма да си спомня къде но някъде съм го чел - ако хвърлиш жаба в гореща вода веднага скача навън. Ако я сложиш в студена и включиш котлона - сварява се жива
                На 45 вече не се отучих да реагирам на болката. Мускулите ми се стягат и подскачам, дори когато я очаквам(на зъболекар, примерно). Сутрин си правя кафе с "кубинска" кафеварка и веднага я развивам и мия на чешмата. Когато разбера, че съм се изгорил - ловя си с пръст студеното ухо. Преди две години мой приятел, дърводелец, си отнесе няколко пръста на фрезата. Единият висял на кожа само. Болка не усетил. Работилницата му беше далеч от болница и решил, че нищо не може да се направи, вземал една ножица, клъцнал кожата и засилил парчето през прозореца. После стигнал някак до болницата и в спешното припаднал от болка. Адреналин, може би, не знам. Но е факт, че болкта пътува дълго от източника до главата.

Коментар

ами аз заради науката
                  факт е , че се получи ! е може и от шока да е , може и плацебо някакво , но стана номера. Виж тялото обаче си направи мехур , което значи , че него не съм успял да излъжа.

Коментар

Чул съм,че след десетия път,тялото свиква!!
                    088пет722пет99
                    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                      Чул съм,че след десетия път,тялото свиква!!
                      хаха и веднъж стига

Коментар

Аз като заварявам, по веднъж на два-три дни все се случва горещо топче метал да прогори дрехата, и да стигне до кожичката ми. Отначало скачах, и се мъчех да махна топчето от мен, но става по-лошо-то се завира някъде в гънките на дрехата, и после те изгаря на още едно място...
                        Та свикнах като ми запари да не мърдам, така хем заварката не се нарушава от мръдването ми, хем имам само едно мехурче от изгорено.
                        Но понякога се случва в обувката да падне някое по-сериозно парче метал, и тогава става страшно, скаам, и събувам обувката с неподозирана скорост...

Та всичко си зависи от силата на болката която изпитваш...
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Индианците на Стълба на мъченията са се хилели, дори когато им свалят скалпа. Аз, само минавайки покрай стоматологията се разтрепервам.
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          -----------------------------------------------
                          Питието определя съзнанието....
                          -----------------------------------------------
                          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                            Индианците на Стълба на мъченията са се хилели, дори когато им свалят скалпа. Аз, само минавайки покрай стоматологията се разтрепервам.
                            Моя праг на болка явно е по-висок. Упойка ползвам само ако ми вадят нерв. Ако зъболекърът не вдига много шум, спокойно мога да заспя. Даже преди години не вярвах, че другите ги боли толкова...
                            Това има и лоша страна. Трябва да ходя на профилактични прегледи, защото ако чакам да ме заболи, зъба е вече за вадене.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                              Мене като ме премаза дървото 98г. и ми счупи на три парчета бедрената кост на левия кракседем часа бяха нужни от гората да стигнем до ПироговТри часа в ремаркето на трактора от гората до селото и един братовчед на жена ми ме държи да не се преметам из него и аз му викам не бой се нема страшно а той вика как нема бре човек ох не казаА болката не пожелавам и на най злия си враг
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X