Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Болка и внушение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Болка и внушение

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Индианците на Стълба на мъченията са се хилели, дори когато им свалят скалпа.
    Ами то и аз и при страх, и при притеснение, и при болка все си се хиля... Различен начин на реакция, просто.
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
      Ами то и аз и при страх, и при притеснение, и при болка все си се хиля...
      Мога само да ти завиждам.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
        Мене като ме премаза дървото 98г. и ми счупи на три парчета бедрената кост на левия кракседем часа бяха нужни от гората да стигнем до ПироговТри часа в ремаркето на трактора от гората до селото и един братовчед на жена ми ме държи да не се преметам из него и аз му викам не бой се нема страшно а той вика как нема бре човек ох не казаА болката не пожелавам и на най злия си враг
        Тони, и мене са ме кърпили в Пирогов. Бях затиснат от мотокар с пълно пале. И не казах "Ох". Ама колко ме е боляло, и колко страх ме е било, само аз си знам.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        Питието определя съзнанието....
        0887770735

Коментар

По-добре си е да те боли. Един път съм си чупил кост(в стъпалото). В час по физическо, като бях студент. Паднах, преподавателят ме праща в Пирогов, аз си викам, бе къде ще ходя сега по болници и право в къщи. Да ама като се поду зловещо...така ги бях разместил, че две операции и три месеца между тях ходих с патерици...

Коментар

Жоре, аз притиснах жената и една колежка към стената с мотокар. Счупен таз на две места, и счупени двете кости на левия крак под коляното. Две седмици не даваха гаранция дали ще оживеее. И тя казваше, че не е изпитала никаква болка при удара, но после счупените кости я боляха. Особено на крака, наложи се да я закараме в болницата както е седнала на стола на който седеше по време на злополуката.
            В началото човек не изпитва силна болка, може да е от адреналина, може и друго, но е факт. Силната болка идва после, има лекари във форума, те знаят по-добре, да кажат.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
              Тони, и мене са ме кърпили в Пирогов. Бях затиснат от мотокар с пълно пале. И не казах "Ох". Ама колко ме е боляло, и колко страх ме е било, само аз си знам.
              Кво да правиш единайстия етаж не ти мърдапри такива ситуацииБОЛКА лиХм Хм
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Един "бележит" немски лекар по времето на ВСВ е правил доста изследвания относно търпимостта към болка. Та май той е установил, че след първоначалното усещане на болка при изгаряне, нервите в поразената област просто се прецакват и спират да пращат сигнали. После може да опечеш мястото до въглен и все тая. Не знам, докторите да кажат колко е вярно....
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                  Един "бележит" немски лекар по времето на ВСВ е правил доста изследвания относно търпимостта към болка. Та май той е установил, че след първоначалното усещане на болка при изгаряне, нервите в поразената област просто се прецакват и спират да пращат сигнали. После може да опечеш мястото до въглен и все тая. Не знам, докторите да кажат колко е вярно....
                  Е точно това стана днес, явно това е отговора.

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
                    Е точно това стана днес, явно това е отговора.
                    Сър "Менгеле", що се хабиш да намираш топла вода в левия кран...?

Коментар

Направих си един експеримент дето ще ме вкара в графата на лудите завинаги
                      Значи, докато си пуша си допрях цигарата до ръката и в началото болката е страшна, но след първите 3-4 секунди , всички усещания изчезват и просто си седях и си наблюдавах как ми пуши кожата. Болката е на импулси, които просто заглъхнаха в един момент.
                      Възможно ли е самия участък да се самоанестезира по някакъв начин или теориите от матрицата са верни, че не съществува нито агента нито пъжолата
                      Факт е, че суфите вършат такива неща , пробиват си разни дупки с игли , но при тях няма кръв , белези и тн, пък аз сега си имам мехур
                      Не знам на колко си години, но това съм го правил на около 20. И не само това. За да си проверя прага на издържливост на болка 5 минути след изгасянето на първия фас загасявах втори в същата рана, а след още 5 и трети пак върху първите две. И разбрах, че не е нещо непоносимо. Има много по-силни болки от тези. И не само физически...

Коментар

Вадили са ми зъб няколко часа,след първия час упойката престана да действа,доктора ме попита да слага ли друга казах му да продължи и се отпуснах-като я очакваш е много по-лесно.Друг път ми вадиха някакви подкожни топчета,хирурга трябваше да влиза в друга операция и ми каза,че имам право да викам,но нямам право да мърдам-реза ме на живо.Наполовина си отрязах ръката преди няколко години;срязани мускули,нерв и много болка,трудно възтановяване.Болката е в главата,не на поразеното място и май страха я усилва.Като знаеш,че от болка не се умира и това е само защитна реакция можеш да я изтърпиш.(Някои даже намират удоволствие в болката)
                        0+

Коментар

Е това е темата - болка и внушение. Аз пък ако съм знаел , че умират нервите на обгореното място, нямаше да се правя на джедай
                          Пък и много хора, винаги може да се научи за някой друг интересн случай !

Коментар

Аз преди няколко години (8-9), за да си взема една тетрадка по математика- сцепих си много лошо веждата на една ръбеста ракла- нищо не усещах- абсолютно нищо (може би аааадски слаба тъпа болка). Пък и не виждах раната. След няколко секунди, като видях кръвта по ръцете и чаршафите (бях си легнал на едно легло и от него се опитах да взема тетрадката ) и като баба ми се разпищя- заревах и почнах да треперя, ама болка пак не усетих. А си беше почти до кокал. Не знам как стана.
                            JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Аз пък ако съм знаел , че умират нервите на обгореното място, нямаше да се правя на джедай
                              Още не си научил най-интересното. И то е, че новите рецептори за болка са от първите структури, които се възстановяват. Заработват доста преди останалото да се оправи.

Коментар

Първоначално публикуван от Emil (0n4o) Преглед на мнение
                                Вадили са ми зъб....
                                Зъбът боли много повече от изгореното с цигара. Когато си извадих сам с пръсти първия зъб бившата ми жена едва не припадна. Без упойка, без нищо. След това внимавах ако ще вадя някой да я няма наблизо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X