Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гласувайте за мен!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гласувайте за мен!

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
    Джорджо, много конспирация вкара в този конкурс .
    Може малко крайно да ти се вижда, но е чиста действителност.Теорията на Джорджо де.
    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
      ... Теорията на Джорджо де.
      За съжаление не е никаква теория, а най-обикновена практика...
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Добавих и аз.
        Има още 1-2 снимки с почти същия вот.
        Цвети, очакваме да се похвалиш със спечелена награда.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ами малко е как да кажа, може би ниско, да се гласува против останалите. Аз си дадох моята оценка и една усмивка и това е .

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
            Лек сърказъм ли усещам г-н Бонев!?Даа това гласуване е обречено на това, от както са решили да е анонимно.
            Що не го направиха през и-мейл!?
            И пак ще се случва, комерсиална игра като Империя Онлайн ни научи на много, те ни цакаха ние ги прецаквахме и така до безкрай

Dan7, чест и почитания.
            Поздрави
            О не,не не.......и аз гласувам като луд.Как да ме се обединим за такава кауза?!А какво ли ще стане.....ясно е че всичко е измама но какво ни пречи да пробваме?
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Имаме нов лидер N49, с 230 гласували... е, ако това не е гей-бук акция, здраве да е! Само, че този път, гласувалите явно за гласували и срещу нашия фафорит...

Хайде да се активизираме и да спечелим!
              За тези, които все пще не са гласували, отидете тук и не забравяйте да гласувате с по една звездичка за конкуренцията, а само за N55 с пет!
              Последно редактирано от giorgio; 29-08-10, 10:27.
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:iva-petrova[1].jpg
Прегледи:1
Размер:55.8 КБ
ID:5204830
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:nina[1].jpg
Прегледи:1
Размер:48.5 КБ
ID:5204829
                Може да викна един приятел, който по дължината на пръстите може да ви каже всичко за жените.
                Цвети обаче, е номер едно и за нея нищо няма да казваме.

Коментар

И от мен добавени съответните звездички - на два пъти. Успех Цвети

Явно се засича IP-то на доставчика - при смяна на локалното IP и изчистване на "бисквитките" не ми позволи повторно гласуване, докато не смених на друг доставчик.
                  www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                  0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Имаме нов лидер N49, с 230 гласували... е, ако това не е гей-бук акция, здраве да е! Само, че този път, гласувалите явно за гласували и срещу нашия фафорит...

Хайде да се активизираме и да спечелим!
                    За тези, които все пще не са гласували, отидете тук и не забравяйте да гласувате с по една звездичка за конкуренцията, а само за N55 с пет!
                    Набих им единиците, освен №49 не забравайте и №39,№40 и №9.

Коментар

Незнам,но от 50м. се върти и все на 195 гласували си стои.Аз съм следващия гласувал 196 номер,но нещо май им куца системата.
                      Последно редактирано от STROIL; 29-08-10, 15:04. Причина: Редакция на минути.

Коментар

Готово !!! Петата звездичка. Ама много са ти хубави сандалките бе Цвети........!!!!

Коментар

В петък късно вечер влязох в една интернет зала в Сл. бряг само, за да принизя Халембекова и да повдигна Цвети.
                          Но пък тогава изобщо не забелязах № 49 Сабрина Мустафова. Чак сега й добавих единица.
                          Мисля нови варианти, че от моя комп не ме пуска да гласувам, нито от машините на колегите. Явно е по Ай Ри на доставчика.
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

И една молба: ако може дайте линк към някоя програма, която чисти кешове, регистри, че дори и да сменя доставчика и при изчистени кукита пак не ми дава да гласувам.
                            До преди малко работеше някаква траял версия на чистач, но вече спря и само ме съветва да си я купя без да чисти...
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Като сте рекли и от мен пет звезди за "наша" Цвети и по една тук-там...
                              Надявам се в скоро време да има подобен конкурс,който да обхваща по-голяма част от женското тяло,а още по-добре цялото!
                              Нещо от сорта,например "Банските на колежката"...
                              много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                                "Банските на колежката"...
                                Айде сега! А не искаш ли "Най-добре епилирана колежка"?
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X