Моля Ви, да гласувате за снимка 55.
Натискате най-дясната пета звездичка!!! :-) Гласуването е безплатно и без регистрация! Благодаря Ви!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гласувайте за мен!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Гласувайте за мен!
За теб или за сандалите?
Гласувах, но другите снимки даже не съм ги и гледал.
П. П. Пусни поне тема, че продаваш червило, малко използвано.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
-
И от мен едно рамо с пълен комплект звездички за змийските сандалкиПървоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеМоля Ви, да гласувате за снимка 56.
Натискате най-дясната пета звездичка!!! :-) Гласуването е безплатно и без регистрация! Благодаря Ви!
http://www.viewsofia.com/article/665...imkov-material
Коментар
-
Фут фетиш форева
)
яката тема
тва май са чехли, а не сандалки ама да не ставаме пуристи
))
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Хайде, от мен да мине, въпреки че... Сандалите на колежката може, а снимки от островите, още чакаме...Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
№ 31 за сега е рекордьор по брой на гласове.
Я се вземете в ръце и гласувайте!!!Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Има една, да я наречем, тънкост в гласуването. Ако искаме наша Цвети да е номер едно, то трябва да гласуваме и за останалите, но с по една звездичка.
Аз го направих, а вие?
П.П. Особено за номер 31, чиито рейтинг в момента е колкото на Цвети, р.е. 4.1.Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
ГласувАх.
Да-а-а-авай, Цве-е-е-ети.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Хитро! Така се бях улисал да мачкам конкуренцията, че без малко и Цвети да я закичя с "1".Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеИма една, да я наречем, тънкост в гласуването. Ако искаме наша Цвети да е номер едно, то трябва да гласуваме и за останалите, но с по една звездичка.
Аз го направих, а вие?
П.П. Особено за номер 31, чиито рейтинг в момента е колкото на Цвети, р.е. 4.1.
Тя вече е #55. Внимавайте!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар