Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
    Жоре, микро софт са велики и пак са написали нещо очаквайки всички да се съобразяват с тях, имаш 2 варианта 1 сменяш браузъра 2 от настройки махаш визуалния редактор.

Може ли да ми напишеш коя е версията на експлодера.
    Имам и Googlechrom ама той много бавен.
    версията е
    Version 11.0.9600.16476
    Update Version 11.0.2

Дани, какво значи визуален редактор, и къде се маха?
    О899 2б2 1З2

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Някъде в настройки на профила ти, няма как да го видя в момента, че съм с телефона, визуален редактор е това където виждаш цветове и т.н. Пробвай да натиснеш и бутона а/А на редактора. Виж дали има Firefox за уиндоус.

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Абе, красота! Всичко друго правя с ИЕ, като ще влизам тук, айде затваряй, пускай Хром и почвай да пишеш, щото чукча е и писател...
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Инсталирах firefox.
          Струва ми се доста по-бърз от хрома.
          ИЕксплорера за w8 е по-бърз и по-удобен за тъчскрийна, но... ще го ползвам за друго но не и за форума.
          За сега това ми е решението.

Благодаря ти Дани!
          О899 2б2 1З2

Коментар

Някой може ли да тества браузър MAXTHON 3? Aко му се занимава естествено. Понеже не знам как ги тествате и какво по- точно им тествате. Ей така от любопитство.
            Използвам го на работния лаптоп и на десктопа и забравих за другите въобще. Никога не ми е забивал, бъгясвал и т.н.
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
              Инсталирах firefox.
              ИЕксплорера за w8 е по-бърз и по-удобен за тъчскрийна, но... ще го ползвам за друго но не и за форума.

Благодаря ти Дани!
              На всичките ми компютри е точно обратното - Хрома е най-бърз, включително и JavaScript-а му е по-бърз, после е IE, а FireFox и Opera са много назад като пърформанс. Я виж в опциите на хром дали му е разрешено да ползва хардуерно ускорение, ако има такова върху тоя дивайс въобще.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
                Някой може ли да тества браузър MAXTHON 3? Aко му се занимава естествено. Понеже не знам как ги тествате и какво по- точно им тествате. Ей така от любопитство.
                Използвам го на работния лаптоп и на десктопа и забравих за другите въобще. Никога не ми е забивал, бъгясвал и т.н.
                Поне по това, дето аз гледам бутайки текущия си проект, MAXTHON-а не се представя никак зле. Предвид че е WebKit базиран няма и голяма изненада в което. Може би е с половин идея по-бавен от хрома на моята машина, поне по отношение да рендерване (изчертаване на елементи по WEB страницата). Каро CSS поддръжка също не забелязах нещо различно от Chrome.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  На всичките ми компютри е точно обратното - Хрома е най-бърз, включително и JavaScript-а му е по-бърз, после е IE, а FireFox и Opera са много назад като пърформанс. Я виж в опциите на хром дали му е разрешено да ползва хардуерно ускорение, ако има такова върху тоя дивайс въобще.
                  Активирано е ускорението.
                  Другото което забелязвам при хрома е, че при отваряне на страница в долния десен ъгъл изписва, че "изчаква отговор" от много места, не само от www.offroad-bulgaria.com и това го бави.
                  О899 2б2 1З2

Коментар

Най-бърз е тоя браузер, който е инсталиран най-скоро и съответно още не си е фрагментирал вътрешните базички данни. Ако слушкате ще ви кажа как се прочистват мозилските. На Хром сигурно също има начин, на IE се прочистват с триене.

Изчакването на отговор от 100 места, освен основния сайт го има при всички и за съжаление ще го има и занапред, така са направени повечето сайтове в интернет и не зависи от браузера.

Коментар

Открих от какво ме бави хрома. Същия проблем го имах преди и на ПЦ-то.
                      При отваряне на страница ровичка за да ми набие някакви реклами или в нов таб или банери които не са към уебстранисата.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

Нормално настроен хром бе би трябвало да го прави това. Ако си му оставил разни add-on-и за целта просто трябва да се махнат/изключат. При мен не отваря нищо, но и нямам почти никакви инсталирани екстри, тулбарове и прочие полюции. Началната страница също ми е настроена на "about:blank".

Аз говорих за пърформанс след това - как се държи когато вече е заредило - при скролване, писане и т.н, както и как му е поддръжката на CSS/HTML5 и прочие истории.

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                          До следващия ъпдеит на опера или докато пак се омаже, какъв и беше проблема?
                          Ами не знам, сам се оправи. Защо да не ползвам опера?
                          Инсталирах firefox.

Благодаря ти Дани!
                          Сега и аз на лаптопа ползвам лисицата.
                          Хром-а е бърз, но аз зареждам наведнъж по 20-40 страници и ги чета, когато имам време. В този режим на ползване най-ме устройва операта.

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Най-бърз е тоя браузер, който е инсталиран най-скоро и съответно още не си е фрагментирал вътрешните базички данни. Ако слушкате ще ви кажа как се прочистват мозилските. На Хром сигурно също има начин, на IE се прочистват с триене.
                          Изчакването на отговор от 100 места, освен основния сайт го има при всички и за съжаление ще го има и занапред, така са направени повечето сайтове в интернет и не зависи от браузера.
                          Открих от какво ме бави хрома. Същия проблем го имах преди и на ПЦ-то.
                          При отваряне на страница ровичка за да ми набие някакви реклами или в нов таб или банери които не са към уебстранисата.
                          И операта и лисицата са ми инсталирани преди много, много години, сами си теглят ъпдейти, за не разбирам и ползвам каквото ми е най удобно, но за комп като моя купуван преди 13 години с малко памет и операта при мен най-добре върви.
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ползвай я, но операта от всичко което ползвам е най зле когато опре до сериозен джава скрипт.
                            Хрома и той си има табове, аз не разбирам какво толкова ползвате по тези браузъри, че има значение с кой работите? Аз ползвам лисицата заради фаер бъг, уеб тоолс и фидлер. А те са си само за девелопрска работа.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Нормално настроен хром бе би трябвало да го прави това. Ако си му оставил разни add-on-и за целта просто
                              Аз говорих за пърформанс след това - как се държи когато вече е заредило - при скролване, писане и т.н, както и как му е поддръжката на CSS/HTML5 и прочие истории.
                              Скролването и писането са по-тегави от на екрлорера.
                              О899 2б2 1З2

Коментар

Махни му турбото и пак пробвай. Аз ползвам стандартна инсталация без плъгини и екстри и може би е най бърз от всичко остало което имам инсталирано

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X