Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
    Готово.
    На работа сме на Вивакомски интернет и вчера наистина проблема изчезна,но в къщи съм на друг доставчик и...продължавам да НЕ виждам прикачените файлове
    Да не би проблема да е при мен някъде...
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Зачисти си кеша на браузъра.

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
        Зачисти си кеша на браузъра.
        Благодаря!!!
        Затова не се бях сетил...вече всичко е наред
        Поздрави!
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала. V3

http://yui.yahooapis.com/ - страниците бавят на тоя адрес, и понякога не се отварят поради което. На мен ли се е лепнала някоя мизерия, или нещо от форумния софт?

Коментар

При теб е. В слуяая не се дозареждат скрптове от яхо или те нещо са се скапали или връзката ти до тях е бавна.

Коментар

Тази вечер ми се появи това:

Warning: session_start() [function.session-start]: open(/var/lib/php5/sess_9e7a571acf3ba4c951368dd3f7ce4321, O_RDWR) failed: Read-only file system (30) in [path]/includes/facebook/facebook.php on line 37
              При мен ли е проблема,или...

Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

При мен е същата работа.
                Утре ще го оправят, не изглежда страшно.
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

И при мене беше така за малко, в началото, после се оправи.
                  Със същото съобщение.
                  Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

По някаква причина не мога да цитирам мнения. Като посоча цитата мисли ли, мисли, върти и така до края на света. Рестартирах и пак е същото.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      По някаква причина не мога да цитирам мнения. Като посоча цитата мисли ли, мисли, върти и така до края на света. Рестартирах и пак е същото.
                      При мен няма такъв проблем
                      LZ1ZAH

Коментар

Пробвах сега да цитирам и вашия пост-пак не става. Пробвах същото и в друг форум-там няма проблем. Значи не е от браузъра.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

• Re: От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          Пробвах сега да цитирам и вашия пост-пак не става. Пробвах същото и в друг форум-там няма проблем. Значи не е от браузъра.
                          Зачисти си кеша на браузъра - при мен работи - ако имаш някакъв блокер за реклами е възможно да е от него.

Коментар

Зачистих и кеша и бисквити и история и всичко, което можах да се сетя. Не става и не става /не мога да цитирам мнения и не мога да редактирам свое мнение/.Пробвах и на друг коммп с Опера и там не става. Пробвах на моя комп. с Мозила -няма проблем. Сега съм отворил и мозилата и там копирам , цитирам, редактирам...

Коментар

Продължавам да не мога да цитирам и редактирам, като използвам Опера. Така е на 2 компа и това се получи /поне аз го забелязах/ след смяната на сървъри, системи.С най-новата версия на Опера съм.Помагайте.

Коментар

Няма нищо общо със смяната на сърверите и ситемите - по вероятно е след някой ъпдейт на операта да е спрял супорта за накой джава скрипт функции - операта винаги е била проблемна.

Моя съвет е да смениш браузъра - това не е бъг а просто опера си пишат както им е кеф на тях. Пробвано е на всички други браузъри си работи.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X