Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Разменени ли са местата на някои раздели?

Коментар

Здравейте днес се опитах да прикача една картинка скриншот в една тема на форума но не успях. Постоянно ми изписва че ъплодването на файла е неуспешно. По принцип пробвах с Firefox и IE но и в двата случая все същата работа. Пробвах да изтрия и кеша и бисквитките на браузера и пак същия проблем се появява. Иначе картинката беше във формат PNG с размери 406х376 и големина 39кб, пробвах и с jpg без промяна останаха нещата.
      Затова искам да попитам дали админите не знаят нещо по въпроса или да търся проблема при мен?

Коментар

По каква логика ми се смени сам аватара?
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение
          По каква логика ми се смени сам аватара?
          Нищо ново не виждам

Коментар

С гугъл хром съм.В момента го виждам като скеч на джип с два гаечни ключа - черно-бял. В моят профил си е паркоместо с дърво в него-цветно.

Коментар

Направих го отново. Нямам идея какво стана (не съм пипал изобщо настройки). Случи се докато пиша.
              "Матрицата"

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Парко место с дърво е
                поне аз това виждам

Коментар

И аз виждам дървото...

При мен с Opera напоследък (3-4 дена) като преглеждам прикачени снимки в някоя тема, по някое време решава да отвори снимката, а не както е нормално в режим преглед като slideshow. Отваря снимката нормално и след 1-2 секунди презарежда и я отваря все едно съм кликнал още веднъж на нея. Прави го през 2-3 снимки. Ако кликна достаъчно бързо на "Следващ" няма проблем. С последната версия на Opera съм - 11.01.
                  Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                    И аз виждам дървото...

При мен с Opera напоследък (3-4 дена) като преглеждам прикачени снимки в някоя тема, по някое време решава да отвори снимката, а не както е нормално в режим преглед като slideshow. Отваря снимката нормално и след 1-2 секунди презарежда и я отваря все едно съм кликнал още веднъж на нея. Прави го през 2-3 снимки. Ако кликна достаъчно бързо на "Следващ" няма проблем. С последната версия на Opera съм - 11.01.
                    При мен прикачените снимки ми ги отваря на нова страница ,което е дразнещо - постоянно трябва да връщам назад за да се върна в темата за другата снимка.
                    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                      При мен прикачените снимки ми ги отваря на нова страница ,което е дразнещо - постоянно трябва да връщам назад за да се върна в темата за другата снимка.
                      Да - същото, а до преди 3-4 дена нямаше такъв проблем. Разглеждах си ги нормално.
                      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                        сега забелязвам ,че и при мен прави така..... странното е, че не винаги го прави.........дали има връзка с начина, по който са качени снимките и къде се намират, не знам, но е гадно след всяка снимка да давам back .................. с мозила съм , последно обновление днес

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                          Да - същото, а до преди 3-4 дена нямаше такъв проблем. Разглеждах си ги нормално.
                          И при мен беше така до сега. Започна от онзи ден, когато имаше промени във форума. Оправи се след като изтрих cash, cookies, и history на браузера /Mozilla Firefoz/. Може и с някоя почистваща програмка, като CCleaner примерно да изчистите всичко. След това вече всичко работи нормално, снимките се отварят като slideshow, както преди. Пробвайте и вие, може би това е начинът всичко да се оправи.
                          Успех!
                          Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                          First impression is not always true. Get inspired.
                          Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                          Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Оправени за много проблеми свързани с кукитата и ако браузъра пази старите се появява проблем.
                            зачистване на cash, cookies, и history решава проблема.

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                              И при мен беше така до сега. Започна от онзи ден, когато имаше промени във форума. Оправи се след като изтрих cash, cookies, и history на браузера /Mozilla Firefoz/. Може и с някоя почистваща програмка, като CCleaner примерно да изчистите всичко. След това вече всичко работи нормално, снимките се отварят като slideshow, както преди. Пробвайте и вие, може би това е начинът всичко да се оправи.
                              Успех!
                              Оправиха се нещата,изтрих cookies, и history на браузера /Mozilla Firefoz/ и сега снимките се отварят като slideshow
                              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Добре де защо не мога да кача прикачени файлове ???
                                Правил съм го много пъти !!!
                                Нещо май системата.................!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X