Защо иначе толкова удобния нов бутон "Покажи първата непрочетена публикация" работи само за съответната страница от темата?
По други форуми разботи независимо коя страница е отворена в момента и на коя е наистина първото непрочетено мнение.
Например:
Отварям тази тема използвайки линка за стр. 73. Обаче последно съм чел до да кажем 23-а. При натискане ан бутона очаквам да ми зареди стр. 23, а не първото мнение на стр. 73.
Работи както се очаква, не схванах много въпроса но ако правилно съм разбрал, след като отвориш темата на страница 73, темата вече е маркирана като прочетена до страница 73 и първото непрочетено съответно е на тази страница. Ако отвориш първата страница на темата и ползваш бутона отива където трябва.
Бутно в ляво до иконата преди да отвориш темата също води до първото непрочетено, не знам но за мен логиката си е правилна.
Ясно. Не знаех, че отваряйки последната автоамтично смята предните за прочетени.
Значи правилния подход ако не помним до коя страница сме следили темата е директно да се ползва бутона.
А всъщност той не се ли появи малкопо-късно от този в самите теми и от там да се е получил проблема който описах?
НЕ има си го от години, но по едно време имаше проблем и не работеше както трябва.
Ползваш бутона който е до иконата на темата и директно си отиваш на първото непрочетено мнение.
Забелязах нещо странно.
В една част от деня, нямам достъп до компютър и следя Форума през Tapatalk.
Когато го спра и погледна през на един приятел регистрацията, продължавам да съм онлайн.
Когато цъкна на профила си, не излиза текущата активност, но зелената лампичка продължава да свети.
Не ми пречи, че е така, но е странно. Едва ли някой си играе да ми рови в профила. Или поне така си мисля.
Сега видях една малка неточност в съобщенията, които дава формата за препълване на кутията с лични съобщения.
При опит да изпратя съобщение ми върна грешка, че ми е препълнена кутията.
Гледам изходяща - пише Имате 66 от 250 позволени. Маркера долу седи на червено в ляво, оранжево в дясно.
Гледам входащя - Имате 184 от 250 позволени. Маркера пак - червено и оранжево.
Гледам го полузаспал и му се чудя защо ме плюе като и двете са под 250 и маркерите не са плътно в червено.
А то сумата от входящи и изходящи вярно 250 и съм стигнал границата.
Има ли как съобщението да дава указание, че позволените съобщения са 250 общо и препълването се отнася за двете кутии сумарно?
Изпратени съдържа 40 съобщения. Вие имате 48 съобщения записани, от общо 400 позволени.
Не знам аз сега го гледам и си е ясно за какво става въпрос, ако говорим за надписа над зелената лента.
Ако е някъде другаде този надпис моля за малко по точно обяснение, че не го намирам.
Коментар