Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Направо литна форума. До сега си беше доста тегаво.......
    Което донякъде отговаря на въпроса по горе, защо се мотка форума, тази тема е точно за това, който не иска да ползва соц мрежите да има опция да ги спре.

Форума би трябвало да си работи доста добре - поне от наша страна всичко е наред.

Коментар

Хубаво е, ама защо е замаскирано така? Аз доста се дзверих, преди да питам и си мислех, че това е само за цветовете.

Коментар

Имаше цяла тема за това.
        Е то е ясно, че не може да прочетеш всичко във форума

Коментар

Здравейте,от едно известно време/може би седмица или две/ не се вижда под мнението ми зелената звездичка с точките рейтинг.Преди ги изписваше и дори само като задържиш мишката на иконката се появяваше прозорче с информацията.
          Работя с Гогъл Хром,но на работата ми с Модзила също не се вижда...т.е. надили е от браузъра
          Не че е нещо кой знае колко важно,но все пак си е една информация....
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

В момента не се показва под вашето мнение - премахнато е, а и няма смисъл от него.
            Получената и Дадената репутация са в профила.

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
              Здравейте,от едно известно време/може би седмица или две/ не се вижда под мнението ми зелената звездичка с точките рейтинг.Преди ги изписваше и дори само като задържиш мишката на иконката се появяваше прозорче с информацията.
              Работя с Гогъл Хром,но на работата ми с Модзила също не се вижда...т.е. надили е от браузъра
              Не че е нещо кой знае колко важно,но все пак си е една информация....
              В момента някой като те оцени те уведомява със съобщение, тъй че все тая.

...ма к'во ти пука?
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Има някакво странно разместване на "бутоните" и се губи интуитивната работа.
                Като се влезе във форума, горе в ляво има линк към "Нови мнения". След като веднъж се кликне на него, на негово място се появява линк към "Активност", а "Нови мнения" се премества надясно до него. Поне на мен ми изглежда неудобно. Веднъж е отляво, веднъж е отдясно...
                Отделно, че на повечето форуми на базата на тая платформа, "Нови мнения" е горе в ляво.
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Какво ново по подразбиране изкарва нови мнения, демек дублира се с бутона отдолу.
                  Както и да е, ако толкова ви дразни ще го сменя.

Отделно, че на повечето форуми на базата на тая платформа, "Нови мнения" е горе в ляво.
                  А това какво общо има с offroad-bulgaria.com

Коментар

От известно време не мога да вляза във форума с потребителското си име,а само през Фейсбук платформата . Промяна ли някаква има?

Коментар

Не няма промяна.
                      Какво означава не "мога да вляза" - дава ви грешна парола или ви праща във фейсбук. Акакунта ви изглежда наред.

Коментар

Да не пускам специална тема:
                        Каква е тази "Репутация коментар", появяваща се на лични съобщения? Едновременно с това изчезна бутонът за репутация в постовете.
                        Има и някаква репутация от бар Наздраве. Нали тези постове не се броят?
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          Да не пускам специална тема:
                          Каква е тази "Репутация коментар", появяваща се на лични съобщения? Едновременно с това изчезна бутонът за репутация в постовете.
                          Има и някаква репутация от бар Наздраве. Нали тези постове не се броят?
                          Когато някой оцени твой пост, системата те уведомява. Бутона за репутация е изчезнал само върху твойте постове, защото е заменен с уведомяването, за което иде реч.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А въпросът за бар Наздраве?

Коментар

Божко, постовете в спама, купувам-продавам, и някои други не се броят за да ти се натрупат като брой мнения, ама за тях може да се пуска репутация.
                              Пробвай да пуснеш "зеленичко" на някой който е писал в бара, или където и да е другаде из спама-ще видиш, че става.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Остава да уточним кой е за зеленичко. Този с голямата глътка или някой като Траяла.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X