Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
    Гледах по снимките и уж чистих но проблема си остана. На всяко отваряне на оф-роуда трябва да пиша име и парола.
    Извинявам се,че не ми е работа да отговарям,но след като напишеш име и парола,чекваш ли квадратчето,помни ме?
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Винаги.
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Извинявам се предварително за.....,но от както форума има нов облик,на мен ми изчезнаха "емотиконите",мисля че така се наричаха тези кръглите "човечлета".
        SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Първоначално публикуван от vadoiv Преглед на мнение
          Извинявам се предварително за.....,но от както форума има нов облик,на мен ми изчезнаха "емотиконите",мисля че така се наричаха тези кръглите "човечлета".
          Като натисниш бутона:Иди в Напреднали,се появяват.
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Или 2 пъти цъкаш с мишката на Отговор - това директно те праща в напреднали.
            Този редактор е за бърз отговор с минимални функции.

Коментар

и аз искам да попитам за едно несъществено проблемче, ама е много досадно..

Наскоро се сдобих с нов телефонен апарат - ужас за закостенелите ми разбирания
              ТОва е Nokia N95 8GB=
              Старата ми антика издъхна със спокойна смърт след 10 годишна служба.

Нокията е първата ми Нокия, и още не мога да се оправям напълно с нея, но констатирах един проблем, който ме дразни много.

Когато влизам във Форума с нея, всички постове, които се опитвам да чета, са изписани вертикално, а не хоризонтално
              например "какво" изглежда така
              к
              а
              к
              в
              о

Един по-дълъг пост няма прочитане...

Та питам, нещо в телефона ли трябва да настройвам, или има някакви настройки форумни, които не знам..

В други портали нещата изглеждат нормално.

Проблема не е с особен приоритет, но все пак ми е интересно - ако някой има идея, моля да я сподели...

Предварително благодаря.

Коментар

Не би трябвало да е така, ползвал съм няколко нокии, дори същата, не съм имал подобен проблем. Пробвай с мобилната версия на форума! Най-долу на всяка сраница има "Архив" след това горе дясно "ПДА" работи по-бързо. Кой браузер ползваш? Опера мобайл?
                LZ1PER

Коментар

Ммм, за мобилната версия не съм се сетил.
                  След малко ще поръчкам, да видя какво става.
                  Не, не е Опера.. влизам директно, след намиране на wlan - това вероятно е вграден браузер на Нокия.
                  След малко ще туря една Опера, да видя резултата.

То пък баш сега ми се отвориха разни ангажименти...
                  Ще пиша за резулатата.

Коментар

Днес:

Бави при влизане в портала. Чака за "mystatus.facebook.com" и "ads.offroad-bulgaria.com". Не знам дали проблема е при мен, но иначе интернета си ми върви както и всеки друг ден. Няма ли някакув начин да зарежда тия двете най-накрая. Така се получава че външни за форума неща бавят работата на самия форум, което поне според мен не е хич добре.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И при мен бавят много, а днес направо ме изкарват от нерви. По един час чакам да ми се отвори коя да е страница. А нетът ми е перфектен и нямам никъде другаде подобни проблеми.

Коментар

У наше село тоже.

Коментар

Проблема го има и при мен, но само с firefox-a с хрома върви добре!
                          LZ1PER

Коментар

И аз да добавя едно проблемче, когато зареждам форума ми показва, че връзката е просрочена. Това става само с този сайт, другите ги зареждам. И на други компютри ми се получава така, затова мисля, че грешката не в моя телевизор.
                            Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                              Проблема го има и при мен, но само с firefox-a с хрома върви добре!
                              Аз съм също с хром и при меб се бави. Демек, не е от броузера.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И при мен бави само форума. другите сайтове се отварят нормално.
                                Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X