Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Изтрий си браузъра и си го инсталирай наново.

Коментар

От вчера имам проблем. На доста от темите (включително и тази) като отида на последната им страница ми се появява съобщение "404 - Not faund". В други сайтове в нета не се явява.
      Става въпрос за броузер Опера. С WЕксплорера нямам проблем и в момента този пост го пиша от него, но той ми е много бавен и забива затова предпочитам операта.
      О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Изтрий си браузъра и си го инсталирай наново.
        Мерси, колега Тихомир, оправи се
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

• Re: От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
          От вчера имам проблем. На доста от темите (включително и тази) като отида на последната им страница ми се появява съобщение "404 - Not faund". В други сайтове в нета не се явява.
          Става въпрос за броузер Опера. С WЕксплорера нямам проблем и в момента този пост го пиша от него, но той ми е много бавен и забива затова предпочитам операта.
          Проблем е на браузъра,
          пробвай да му изчистиш кеша и кукитата.
          също и да го обновиш до последна версия.
          ако не стане пробвай Мозила Фаерфокса - на мен ми се струва, че върви по бързо от опера.
          в момента тествам опера 11.00 билд 1156 и върви добре (не знам коя е последната версия).

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Има репорт във Вбюлетин за проблеми с Опера.
            твърдят, че последната версия на Опера работи добре.
            Проблема е бъг в операта и неправилно изпълнение на джава скрипрт.

Ако имате проблем обновете си Браузъра до последна версия.
            Преди това може да пробвате да зачистите хистори, куки, и кеш.
            Според мен проблема идва от там - неправилно опресняване на свалените файлове от ОПЕРА.

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
              Според мен проблема идва от там - неправилно опресняване на свалените файлове от ОПЕРА.
              Ако трябва да сме честни, и vBuletin-а понякога ръси странни неща в Pragma-хедърите. Поради което, проблемът периодично възниква във ВСИЧКИ браузъри. Чистене на кеша му е майката, още повече, че този кеш във всички браузъри е излишно голям и организиран зле за съвременните интернет-реалности. Ако можете, настройте го да се зачиства на всяко отваряне на браузъра и да не е по-голям от 2-5 мегабайта. Така доста неща ще тръгнат по-добре, не само нашия Форум.

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

п.п. абе, Даниеле, кога най-после ще си имаме SSL? Дай да го пуснем за всички - аз обещавам да купя сертификат.
                Последно редактирано от Daniel; 28-01-11, 11:00.

Коментар

Когато си вляза в мненията, не се индикира има ли нови мнения в темите, в които съм писал, а това създава известни неудобства. Аз ли съм в грешка или тази опция я няма в този формат на форума. Бях питал и преди, но тогава се настройваше още стила на форума.
                  Благодаря.
                  Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
                    Когато си вляза в мненията, не се индикира има ли нови мнения в темите, в които съм писал, а това създава известни неудобства. Аз ли съм в грешка или тази опция я няма в този формат на форума. Бях питал и преди, но тогава се настройваше още стила на форума.
                    Благодаря.
                    Къде точно влизаш?
                    Я влез в "Настройки" горе вдясно и виж, не е ли това, за което говориш. Ум не ми побира, защо са го дегизирали така.

Коментар

Влизам в 'Моят профил' > 'Преглед мнения' >виждам си мненията, но не се разбира някой писал ли е след мое мнение в дадена тема. Въпроса ми е има ли вариант да разбера има ли реплика след мое мнение в дадена тема. Единствено чрез абонамент ли е възможно това. При старата формация така следих за дуплика , ако се налага, а сега как може да стане това без абонамент.
                      Ясене, благодаря за помощта, ма не мога да се ориентирам......
                      Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Още тествам последната излязла версия.
                        Май ще проработи най накрая.
                        Ей писна ми от некадърно писане.

Ако трябва да сме честни, и vBuletin-а понякога ръси странни неща в Pragma-хедърите
                        Тва е защото правят "СЕО" оптимизации
                        естествено за сега не ни вършат работа -- проблеми с кирилицата в микрософт експлодера.

Благодаря.
                        Къде точно влизаш?
                        Я влез в "Настройки" горе вдясно и виж, не е ли това, за което говориш. Ум не ми побира, защо са го дегизирали така.
                        Я ми обяснете за какво говорите защото не схванах
                        От този Гаден Грип още не мога да мисля трезво

Коментар

Влизам в 'Моят профил' > 'Преглед мнения' >виждам си мненията, но не се разбира някой писал ли е след мое мнение в дадена тема. Въпроса ми е има ли вариант да разбера има ли реплика след мое мнение в дадена тема. Единствено чрез абонамент ли е възможно това. При старата формация така следих за дуплика , ако се налага, а сега как може да стане това без абонамент.
                          Схванах
                          Да само с абонамент.
                          не си спомням някога да се е виждало в тази опция.
                          Има и автоматичен абонамет - опция в настройки.

Коментар

Без абонамент не може да стане, от "настройки>форум настройки>режим на абонамент за теми>само в контол панела", включете да ви абонира автоматично за теми след като сте писали в тях. Ако пък попаднете на тема, в която не искате да пишете, но искате да я следите, горе има "инструменти за теми", от там можете да се абонирате ръчно.
                            След това всички теми, за които сте абониран и е писано в тях, ще излизат като натиснете бутона "настройки" горе в дясно.

п.п. писали сме заедно с Дани.
                            Последно редактирано от Peppy; 28-01-11, 11:08.
                            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
                              Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                              Схванах
                              Да само с абонамент...
                              При "преглед мнения" не показва всички мнения. Някои ги "скрива". Предполагам, че е свързано с темите в които се отчитат мнения и такива в които не се отчитат, но е неудобно.
                              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

При "преглед мнения" не показва всички мнения. Някои ги "скрива". Предполагам, че е свързано с темите в които се отчитат мнения и такива в които не се отчитат, но е неудобно.
                                Точно с това е свързано - не се индексират.
                                Не е неудобно това е фичър - който има бъг в една версия (демек виждат се)

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X