Възможно е да е проблем с хром или с файърфокс. Понякога правят зверски забавяния при употреба на бутона "Бърз отговор". Виж дали ина разлика през "Иди в напреднали"
При мен не само се бави, но и ми дава съобщение, че поста ми е много малък за да го публикува а аз вече съм написал 1/2 страица безвъзвратно паднала в шахтата.
Това го прави не всеки път, а когато си пожелае и никакви зачиствания и рестарсти не помагат, това с опера, а при мозила не ми помни потребител и парола и всеки път наново трябва да се регистрирам.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Списъкът с абонаменти си има отметки отдясно и лесно можеш да бастисаш едновременно 20 абонамента.
Говоря за абониране към тема.
Примерно съм абониран за 200 теми , обаче показва по 20 на страница . Слагам отметки на 2 от първата страница и когато отида на втората отметките от първата отпадат. Другия "проблем" е , стигнал съм до 7-ма страница , там маркирам 5 теми и отказвам абонамента , веднага съм върнат на първа страница .
Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
Коментар