Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на портала. V3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
От: Проблеми в работата на портала. V3
Привет колеги, забелязал че на няколко дни като отворя страницата - www.offroad-bulgaria.com само при него(!) ми излиза някакво съобщение в тъмно-жълт фон отдолу и да отварям нещо..., аз го затварям директно и нямам проблем, но реших за всеки случай да го видите за какво излиза?
Ето и снимка да видите какво ми изписва от време на време при отваряне на сайта Ви:
Коментар
-
От: Re: Проблеми в работата на портала. V3
Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеКолеги, рекламната политика на форума не е свързана с проблемите в работата на портала, за това не мога да ви отговоря, съжалявам.
Което е проблем (трябва да се защитава) от девелопърите - иначе рекламният екип ще иска поне 99% от полето да е запълнено с реклами.
Значи - вие сте хората, които трябва да отговаряте за това.
За мен това е проблем на портала и трябва да създадете/дадете правила за рекламите, така че те да не пречат на функциалността на форума.
Дано си ме разбрал.Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Re: От: Re: Проблеми в работата на портала. V3
Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнениеДани - за да има минимум функционалност всяка страница има минимум изисквания - ширина, височина, дебелина...
Което е проблем (трябва да се защитава) от девелопърите - иначе рекламният екип ще иска поне 99% от полето да е запълнено с реклами.
Значи - вие сте хората, които трябва да отговаряте за това.
За мен това е проблем на портала и трябва да създадете/дадете правила за рекламите, така че те да не пречат на функциалността на форума.
Дано си ме разбрал.
Коментар
-
От: Re: Проблеми в работата на портала. V3
Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеРепортнато е. Вече не би трябвало да излиза, колегите го оправиха.
Коментар
-
От: Проблеми в работата на портала. V3
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениенЕкоя зараза имаш.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар