Доколкото аз съм запознат, мнения не изчезват, освен ако някой от нас, модераторите, не го изтрие от съответния раздел. Имайте предвид, че има подфоруми, в които мненията не се зачитат, както тук примерно.
Вие няма как да разберете кой и кога е изтрил даден пост.
Искам да сложа снимка от моя компютър. Като отида на "имидж", излиза само от URL. Как да превключа? Изобщо кое не е в ред? Ако аз съм виновен, понасям наказанието, но в случая нямам възможност за избор и губя време.
Искам да сложа снимка от моя компютър. Като отида на "имидж", излиза само от URL. Как да превключа? Изобщо кое не е в ред? Ако аз съм виновен, понасям наказанието, но в случая нямам възможност за избор и губя време.
Имаше проблем, оптиката я прекопа един багер. Всъщност май-повече от два часа беше прекъсването, докато я сплайсваха... Но беше много късно и ми се спеше, та като я поправиха направо си легнах и забравих да напиша...
Едно наблюдение, не бих го нарекъл проблем - днес докато се прибера от работа до вкъщи езика на профила се беше сменил от български на английски.
В настройките на профила видях, че седи език по подразбиране на форума.
Сменяно ли е нещо или проблемът е някъде в моя телевизор?
Как да разбера дали някой е преглеждал моя блог?
Може и да разширя въпроса:
Какво ни носи блогът?
Кой и защо чете блоговете?
Как да накараме хората да прочетат определен блог?
Как да разбера дали някой е преглеждал моя блог?
Може и да разширя въпроса:
Какво ни носи блогът?
Кой и защо чете блоговете?
Как да накараме хората да прочетат определен блог?
Значи... аз не съм го преглеждал, защото ми излиза съобщение, че нямам достъп. Сиреч, псува ме!
Коментар